ON AIKA SANOA HYVÄSTIT

Olen kiitollinen teille lukijoilleni näistä yhteisistä vuosista. Blogi on sinä aikana kasvanut niin paljon, etten edes tunnista alun blogitekstejä omakseni. Vai olenko se minä, jonka ääni on muuttunut vuosien varrella? Koen blogin olleen yksi visuaalisen alan opettajista. Koulutukseni lisäksi blogi kulki mukana kaikki ne vuodet ja olisin varmasti toisenlainen ihminen visuaalisesta näkökulmasta ilman blogiani. Nyt koenkin, että minun on aika jättää blogimaailma taakse ja keskittyä valokuvaamiseen sekä perheeseeni. Bloggailu vie yllättävän paljon aikaa, eikä se mahdu tähän yhtälöön enää mitenkään päin – valitettavasti.

valokuvaus kouvola

valokuvaus kouvola

Aion kesällä hypätä täysipäiväiseksi yrittäjäksi, joten tulen panostamaan siihen 100 prosenttisesti. Koen samalla suurta haikeutta, kun kirjoitan tätä viimeistä postaustani. Toivoisin, että voisin jatkaa rakkaan blogini parissa. Vuorokaudessa on vain 24 tuntia, eikä kaikki vain mahdu millään tuohon yhtälöön. Vaikka rakastan sisustamista, ekologisten vinkkien jakamista sekä CASA Blogeja, niin on minun tässä kohtaa sanottava näkemiin ja toivon, että törmäilen lukijoiden ja CASA Blogien ihanien mimmien kanssa jossain toisessa yhteydessä.

valokuvaus kouvola

valokuvaus kouvola

valokuvaus kouvola

Haluan kiittää erityisesti Miiaa – Oma Koti Valkoinen-blogista, joka on tukenut, kuunnellut ja antanut minulle aikaa miettiä tekemisiäni. Blogi on ollut koko kevään lomalla ja Miia antoi tähän ihanasti luvan. Nyt olen ehtinyt miettimään asioita monelta kantilta ja olen tullut siihen tulokseen, että olen kaikkeni nyt antanut blogimaailmalle ja seuraavaksi hyppään valokuvauksen suuren maailman syövereihin, joista toivon selviäväni kunnialla läpi. Minua ja Halla Photographya voit seurata instagramista sekä facebookista. Kiitos teille kaikille vielä kerran ja toivottavasti blogini on tuottanut sinulle edes yhden postauksen verran iloa. Pus. <3

 

Rakkaudella Riikka.

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

6 kommenttia “ON AIKA SANOA HYVÄSTIT

  1. Ihana sinä! ❤️😘 Kiitos itsellesi kaikista näistä vuosista. Sinua tulee ikävä mutta varmasti vielä näemme ja kuulemme puolin ja toisin. Asuntomessuille olen tulossa ja kenties tapaamme siellä, laittelen viestiä myöhemmin. ❤️

    Aurinkoista kesää koko perheelle ja onnea uusiin tuuliin! Yrittäjyys on mahtava mahdollisuus ja uskon että sinä jos kuka pärjäät – olet rautaa, kultaa ja valonsäkeitä! ❤️

    1. Kiitos Miia ihanasta kommentistasi. Olemme varmasti yhteyksissä ja tapaamme vielä joskus. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *