LASTEN KANSSA PELAAMINEN

Yhteistyö: Olen plantoys brändilähettiläs

Lasten kanssa pelaaminen on mukavaa puuhaa. Tässä oikeastaan yksi monista syistä miksi en kaipaa perheeseemme lisää vauvoja. Nyt kun vanhin lapsi alkaa osata jo aikuisestakin mielekkäitä pelejä ja pienempi jaksaa keskittyä mm. kirjojen lukemiseen, en malta odottaa koko perheen yhteisiä pelihetkiä.

plantoys majavan pato peli puulelut

plantoys majavan pato peli puulelut

3-vuotias osaa jo pelata aikuisestakin mielekkäitä pelejä. Muistipeli ja domino ovat olleet meidän perheen hittejä. Joskus pitää vain muistaa hillitä itsensä ja antaa lapsenkin löytää niitä pareja (ainoa peli, jossa olen koskaan loistanut). Dominossa häviän kyllä melkein aina.

Nyt Plantoysin brändilähettilääksi valitsemisen myötä ollaan päästy uuden pelin kimppuun, joka paljastui joulupukin lahjojen seasta – majavan patopeli. Peli tavallaan muistuttaa perinteistä huojuvaa tornia; majava pitää saada turvallisesti alas työntämällä kepillä padon paloja pois ja näin ollen vältettävä padon sortumista. Pelissä yhdistyy kaikki kriteerit: haastava, kaunis, ekologinen ja monen ikäiselle sopiva.

plantoys majavan pato peli puulelut

Lasten kanssa pelien pelaaminen on hyvä keino saada lapsi keskittymään ja rauhoittumaan, jos leikit meinaavat mennä liian villeiksi. Pelien pelaaminen saa myös aivot raksuttamaan, lapsen keskittymään mielekkääseen tekemiseen ja yhdessäolon merkitystäkään ei voi yhtään vähätellä.

Olen aika huono leikkimään. Lähinnä haluaisin vaan järjestellä lapsen huonetta tai vaihtaa huoneen ilmettä leikin lomassa, mutta kirjojen lukeminen sekä erilaisten lautapelien pelaaminen lasten kanssa vie minutkin mennessään. Plantoysin valikoimista löytyy paljon kivoja puisia pelejä sekä muitakin ihania puuleluja.

plantoys majavan pato peli puulelut

Pelaamisesta nauttii myös kovasti tuo 3-vuotias – hän saa aikuisten huomion, saadaan yhdessä nauttia toistemme seurasta ja saa nauraa kun äiti häviää majavan padon sortuessa. Täytyy ehkä hieman treenata salaa. Uskon tämän olevan todella pitkäikäinen peli, mikä jaksaa viihdyttää hieman isompiakin lapsia.

Plantoysin jälleenmyyjät löydät täältä!

Lue myös aiemmat postaukseni ekologisiin leluihin liittyen täältä sekä täältä! 

Voit myös tutustua blogini muihin aiheisiin:

JOULUKUUSENKORISTE DIY / PANDAPALLOT

KUINKA ONNISTUT LUOMAAN BOHEEMIN / BOHON SISUSTUKSEN KOTIISI?

SUPER EDULLINEN MATTO OLOHUONEESEEN / ANNO COLLECTION RAE-MATTO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *