KIRJALAHJAVINKIT / KAUNIITA KIRJOJA AIKUISELLE SEKÄ LAPSELLE

tärkeitä tietoja eläimistä rakas rintamamiestalo kuvioita etsimässä kirjat

 

Me saimme joululahjaksi kirjoja, jotka olivat kaikki niin kovin kauniita sekä mielenkiintoisia. Siksi ajattelinkin koota ne tähän postaukseen vinkiksi, kun etsit erittäin kauniita ja ihanasti kuvitettuja kirjoja, jotka ovat kauniin kuoren lisäksi myös mielenkiintoisia. Tässä siis vaikka jo ensi joulua tai jonkin läheisen syntymäpäiviä silmällä pitäen kirjalahjavinkit visuaalista ihmistä ilostuttamaan.

RAKAS RINTAMAMIESTALO

rakas rintamamiestalo sisustuskirja

rakas rintamamiestalo sisustuskirja

Sisustajalle kirjalahjavinkiksi esittelen tämän ihanan uuden Rakas Rintamamiestalo-kirjan. Kirjassa on useita eri rintamamiestaloja esiteltynä ytimekkäiden, mutta kattavien alkutekstien saattelemana. Tämän jälkeen on vain kuvatulvaa aina alkutekstiin liittyvästä talosta. Sisustuskirja, jonka pääpaino on selkeästi kuvissa — siitä minä pidän. Kirjassa on selkeän skandinaavisia taloja, kirpputorihaukkojen koteja, romurakkautta sekä värikästä elämää. Uskon kirjasta löytyvän jokaiselle jotakin. Luin muutama talo kerrallaan kirjaa eteenpäin, koska pelkäsin tuon herkun loppuvan aivan liian pian. Tuntui kuin olisin ihastellut avointa suklaarasiaa ja miettinyt, kuinka saan sen kestämään tarpeeksi pitkään, vaikka suklaanhimo meinasi viedä järkeni.

Rakas Rintamamiestalo kirjan löydät täältä.

TÄRKEITÄ TIETOJA ELÄIMISTÄ

tärkeitä tietoja eläimistä kirja

tärkeitä tietoja eläimistä kirja

vimma kultaletti tärkeitä tietoja eläimistä kirja

Lapsille löytyi niin kaunis ja harmoninen kirja, että itsekin aivan ihastuin. Tärkeitä tietoja eläimistä kirjassa on taidokkaan kuvituksen siivittämänä paljon hauskoja nippelitietoja eläimistä. Kirja sopii mielestäni ekaluokkaisille sekä pienemmille, kuten meidän 3-vuotiaalle. Kaikkia tietoja hän ei aivan ymmärrä, vaan niitä on hieman avattava hänelle. Mutta tiedättekö kuinka eläimiin liittyvä “vessahuumori” saa 3-vuotiaan kikattamaan aivan kippurassa. Kirja tuntuu mielekkäältä aikuisestakin, koska nämä tiedot ovat itsellekin aivan uusia. Kirjan on kuvittanut Maja Säfström, jonka kuvituksia olen seurannut jo vuosia. Siksi tämä kirja löysi nopeasti tiensä meidän joululahjalistalle.

Tärkeitä tietoja eläimistä kirjan löydät täältä.

KUVIOITA ETSIMÄSSÄ

kuvioita etsimässä kirja

Kuvioita etsimässä-kirja on mielestäni ihanan värikäs, mutta silti niin tyylikäs kirja perheen pienimmille. Meidän 1-vuotias sai tuon itselleen joululahjaksi, mutta myös 3-vuotias ihastui siihen. Sivuilla vilisee erilaisia eläimiä, ötököitä sekä kasveja – hieman oli uusia tuttavuuksia 3-vuotiaalle sekä äidillekin. Kirjasta isompi osaa ettiä eroavaisuuksia, kun pieni voi ihastella värejä ja oppia uusia eläimiä. Tämäkin sopii siis monen ikäiselle. Sivut ovat myös kovia, joten ei tarvitse pelätä, että pieni repisi kirjan palasiksi. Tällekin annan ison peukun.

Kuvioita etsimässä kirjan löydät täältä.

tärkeitä tietoja eläimistä rakas rintamamiestalo kuvioita etsimässä kirjat

Minusta tässä asiassa ei voi olla yhtään turhamainen, vaan uskon kauniiden ja mielenkiintoisten kirjojen inspiroivan lukemisen pariin – en muista koskaan valinneeni kirjaa, jonka kansikuva ei olisi houkutellut. Nämä kolme kirjaa eivät kuulu moni kakku päältä kaunis kategoriaan, vaan hurmaavat sivu sivulta. Eikä tämä ollut yhteistyö, vaan ihanaa ja puhdasta inspiraatiota meidän joululahjoista. Kiitos joulupukkille tästä.

Lue myös aiemmat postaukseni:

MEIDÄN KODIN JOULUSISUSTUS

MIKSEI KUKAAN HUOMANNUT VAUVAN MURTUMAA SYNNYTYSSAIRAALASSA? / SEITSEMÄN VIIKON IKÄINEN VAUVA

KUINKA TEHDÄ KIRPPUTORILÖYTÖ?

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *