KAUNIS JA PIENEEN TILAAN MAHTUVA PUINEN PARKKIHALLI

Yhteistyö: Olen Plantoys brändilähettiläs

Yksi syy miksi olin hurjan innoissani päästessäni Plantoysin brändilähettilääksi, oli heidän kauniit lelut, jotka miellyttävät kovasti myös aikuisen silmää. Lastenhuoneesta löytyy nyt pieneen tilaan mahtuva parkkihalli, josta lapset ovat niin innoissaan.

plantoys parkkihalli mustavalkoinen parkkihalli

Suurin syy kuitenkin on ekologisuus, kun valitsen puuleluja lapsille, mutta en voi väittää etten pitäisi näitä myös kauniina – kauniimpana kuin muovileluja. Lue aiempi postaukseni puuleluihin liittyen täältä.

plantoys parkkihalli mustavalkoinen parkkihalli

plantoys parkkihalli mustavalkoinen parkkihalli

Kääräisin tuon pieneen tilaan mahtuvan parkkihallin ja autosetin meidän taaperolle joululahjaksi, mutta tiesin isomman olevan tästä myös innoissaan. Meillä molemmat ovat rakastaneet autoja aivan pienestä pitäen. Täytyy myöntää, ettei poikamme ole leikkinyt melkein yhtään vauvoille tarkoitetuilla leluilla vaan pienestä pitäen oleskellut isosiskon pikkuautot käsissään.

Voi kuinka lystiä tuon parkkihallin mukana tulleiden pienten autojen kanssa voikaan olla. Autot kiitävät salaman nopeasti ramppia aivan ylhäältä alas saakka. Luulen, että parkkihallin kanssa saadaan monta vuotta valloittavia leikkejä aikaiseksi.

plantoys parkkihalli mustavalkoinen parkkihalli

plantoys parkkihalli mustavalkoinen parkkihalli

Selailin jo aikoja sitten lasten parkkihallien valikoimaa ja sain huomata, että puusta valmistettuja ei ole kovin montaa mallia. Joko puiset parkkihallit olivat valtavan suuria tai sitten kamalan värikkäitä. Ainoa joka iski oli tämä Plantoysin ihana mustavalkoinen parkkihalli. Tuolloin en vielä arvannutkaan pääseväni tekemään tätä yhteistyötä. Ajatus jäi muhimaan ja kas, yhteistyön alkaessa oli helppoa tehdä valinta.

Ja parasta tuossa parkkihallissa on se, että sen saa kasattua vieläkin pienemmäksi. Meillä lastenhuoneen ongelmana on pienet säilytystilat, koska huoneessa ei ole yhtään isoa vaatekaappia, johon isommat lelut sulloisi – sitä kuitenkin kaipaa selkeyttä ja järjestystä lastenhuoneeseenkin. Mutta tämä lelu ei kyllä haittaa vaikka jäisikin tuohon lattialle pidemmäksi aikaa – materiaali, pinta ja värit tekevät yhdessä siitä kovin kauniin kokonaisuuden.

Plantoysin jälleenmyyjät löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *