MEIDÄN KODIN JOULUSISUSTUS

Lauantaina laitettiin lapset hoitoon, jotta saatiin rauhassa siivota koti puhtaaksi pölystä ja liasta. En vaan pysty nauttimaan joulusta, jos koti ei ole tiptop – tai ainakin melkein. Kaapit saavat tällä kertaa olla epäjärjestyksessä, mutta päällisin puolin nautin nyt meidän skandinaavisesta ja boheemista joulusisustuksesta. Tässä siis esittelyssä meidän 2018 joulu sisustus.

marimekko urna moderni ja skandinaavinen joulukuusi

SKANDINAAVINEN JA BOHEEMI JOULUSISUSTUS

burgundy joulukuusenkoriste

aarrekid joulukalenteri kestokalenteri

 

Aito joulukuusi jatkaa voittokulkuaan meidän taloudessa. Muovinen kuusi päihittää ekologisuudessa aidon joulukuusen vasta 20 vuoden jälkeen, joten en taida aivan äkkiä siihen vaihtaa. Epäilen etten kuitenkaan jaksaisi samaa muovikuusta katsella vuodesta toiseen.

marimekko urna

Keittiön pöydälle pääsi itselleni joululahjaksi hankkimani Marimekon Urna-maljakko, joka löytyi viime tinkaan Ellokselta 40% alennuksella. Maailman parhaasta lähikukkakaupasta hain siihen hieman kukkia ja myöhemmin oivalsin yhdistää siihen metsästä havuja – lopputulos on rennon tyylikäs. Aattona pöytä saa ylleen vielä pöytäliinan.

skandinaavinen boheemi joulusisustus

valkoinen joulutähti korissa

joulu sisustustyyny

Joka vuosi mietin, onko nyt kaikkien aikojen paras joulu, mutta uskon sen olevan joka vuosi yhtä ihana, eikä mikään näistä vietetyistä tai tulevista jouluista ole yhtään sen parempi tai huonompi – joulu valloittaa joka kerta. Varsinkin kun saa omassa kodissa tehdä sellaisen joulun ihmemaan kuin haluaa ja luoda niitä omia perinteitä. Joulu sisustus luo niin suuren osan koko joulun tunnelmasta tai näin itse ajattelen.

lastenhuoneen joulu sisustus

Olisi ihanaa ajatella, että joskus vuosia myöhemmin lapset miettivät miltä jouluaattona kuusi näytti ja tuoksui sekä muistelevat äidin tekemän jouluisen jälkiruuan valloittavien makujen perään. Toivon ainakin, että muistot ovat yhtä ihania kuin itselläni on lapsuuteni jouluista.

jouluvalot kukka amppelissa

kissa lampaantalja

Nyt näiden kuvien ja tunnelman myötä tahdon toivottaa teille kaikille ihanille lukijoilleni oikein rentouttavaa joulua.

Lue myös:

EKOLOGINEN JOULUSIIVOUS ILMAN MUOVIA JA KEMIKAALEJA

MITEN LÖYDÄT JOULUMIELEN LOKAKUUSSA?

JOULUKUUSENKORISTE DIY / PANDAPALLOT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *