LAHJAPAPERI LOPPU? / HELPPO ITSE TEHTY LAHJAPAPERI

Loppuiko lahjapaperi kesken paketointiurakan? Vai etkö vain löydä kaupasta mieleistäsi paperia? Näin helppoa ohjetta oman lahjapaperin tekemiseen et ole vielä löytänyt. Tämän voi toteuttaa peukalo keskellä kämmentä, pienen lapsen kanssa tai vaikka silmät sidottuna!

diy lahjapaperi paperi moderni paketointi

diy lahjapaperi paperi moderni paketointi

Skandinaavisen ja modernin joululahjapaketin luot tavallisesta piirustuspaperista, akryyliväreistä sekä juuttinarusta ja metsän antimista – halpaa, hauskaa sekä kaunista.

HELPPO ITSE TEHTY LAHJAPAPERI

Levitä pesuhuoneen lattialle piirustuspaperit, laita mustaa tai haluamaasi akryyliväriä pieneen kulhoon ja hieman vettä sen sekaan. Maalin täytyy olla hieman juoksevaa, jotta kuviointi onnistuu. Sitten roiskit pensselillä paperin täyteen pieniä väriläiskiä.

Kuivatin kasan papereita saunan lauteilla ja hetkessä oli kaunis joululahjapaperi valmis. Paketointi onnistuu helposti myös useammasta paperista, joten saat hieman isompiakin paketointeja aikaiseksi. Kuviointi antaa paljon anteeksi, eikä saumat pistä silmään.

diy lahjapaperi paperi moderni paketointi

 

Viimeistele itse tehty lahjapaperi juuttinarulla, kävyillä ja havuilla. Jokaisesta joululahjan paketoinnista tulee yhtä uniikki kuin lahjansaaja itsekin on.

 

diy lahjapaperi paperi moderni paketointi

Lue myös aiemmat postaukseni:

GLUTEENITON & MANSIKKAINEN KAKKUKULHO

40% ALENNUS SUPER PEHMEISTÄ JA TYYLIKKÄISTÄ LAKANOISTA SEKÄ VINKKI EKOLOGISEMPAAN JOULULAHJAAN

KEITTIÖREMONTTI KOKEMUKSIA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *