KIITOSKAHVI ON MIELUISA JOULULAHJA PÄIVÄKODINHOITAJILLE TAI OPETTAJILLE + ARVONTA

Yhteistyössä: Kultamurunen

Ensimmäistä kertaa elämässäni jouduin miettimään lastenhoitajille joululahjoja, ja vaikkei lahjojen antaminen pakollista olekaan, halusin kiittää heitä kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua! Mitä siis antaisi päiväkodin ja kerhon hoitajille joululahjaksi?

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

Onneksi apuun tuli sisustus- ja lahjatavarakauppa Kultamurunen, jonka kanssa olen aiemminkin tehnyt yhteistyötä (postauksen löydät → TÄÄLTÄ). Kultamurusesta löydät täydellisen lahjan jokaiseen tilanteeseen kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Valikoimassa on mm. persoonallisia kortteja, tyylikkäitä printtituotteita, uniikkeja lahjansaajalle henkilökohtaisesti kustomoituja painotuotteita, sekä Kiitoskahveja, joita päädyin antamaan lahjaksi hoitotädeille. Kahvilahja on joulunajan hyötylahjojen aatelia ja erityisen fiksu valinta käytännöllisyytensä ansiosta.

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

Kiitä ystävää, työkaveria tai yhteistyökumppania laadukkaalla ja taatusti ilahduttavalla lahjalla, Kiitoskahvilla! Kiitoskahvi on pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan.

Kiitoskahvi sisältää 100g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi paahdetaan, jauhetaan ja pakataan Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Itse voin ylpeänä todeta kahvin olevan paikallinen tuote ja tämän tuotteen ostamalla voit tukea kahta suomalaista pienyritystä. ♥ Kurkkaa Kiitoskahvien ja muiden jouluisten tuotteiden valikoima täältä → kultamurunen.fi

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *