EKOLOGISET PUULELUT LAPSILLE / PLAN TOYS

Yhteistyö Kiddex & Plan Toys / Olen Plan toysin brändilähettiläs

Ekologiset puulelut käyvät kamppailua muovikuormitusta vastaan kuten minäkin. Kukaan ei siinä varmaan täysin onnistu, mutta on ainakin hyvä yrittää tasapainottaa tilannetta. Jos saisin täysin valita ja ohittaa kokonaan lapsen Ryhmä Hau-villityksen, niin meiltä löytyisi vain puuleluja. Miksi?

plan toys ekologiset puulelut

plan toys ekologiset puulelut

plan toys ekologiset puulelut

EKOLOGISET PUULELUT LAPSILLE / PLAN TOYS

Puu on materiaalina niin kestävä, että siitä valmistetut lelut kestävät varmasti sukupolvelta toiselle ja siitä  eteenpäin. Puu kestää pienten lasten käsittelyä eikä murene kappaleiksi. Esimerkiksi Plan Toysin lelut ovat myrkyttömiä, joten ei tarvitse pelätä erilaisten kemikaalien irtoavan pienten suihin.

Puulelut ovat myös ekologisempi vaihtoehto ja onkin ihanaa kun lapsetkin innostuivat Plan Toysin eettisesti valmistetuista ja ekologisista puuleluista. Jos jotenkin voi ostaa hyvää omaatuntoa, niin sen voi tehdä ostamalla puuleluja.

plan toys ekologiset puulelut

plan toys ekologiset puulelut

plan toys ekologiset puulelut

Visuaalisuus on ollut tärkeää minulle läpi elämäni. Siksi rakastan puuleluja sekä niiden kaunista ulkomuotoa.

Meidän saamamme puupalikat saivat myös 3-vuotiaan innostumaan jälleen palikkaleikeistä. Mielenkiintoiset muodot saivat aikaan innokkaan rakentelijan. Palikat muistuttivat leikkijän silmissä kalaa sekä erilaisia rakennuksia – mielikuvitusta täynnä oleva leikki oli melkein käsin kosketeltavissa. Palikoita on vain muutama, mutta mahdollisuuksia erilaisiin rakennelmiin varmasti miljoona – palikat liikkuvat akselinsa ympäri ja taas on uusi muoto ja kokonaisuus valmis.

plan toys ekologiset puulelut

plan toys ekologiset puulelut

plan toys ekologiset puulelut

Mikä sinulle on tärkeää lapsen leluja ostaessa? Mietitkö missä lelu on valmistettu ja onko se kuinka kestävä? Muovittomuus monessa asiassa on ihmisten mielten päällä ja toivonkin, että puulelut ottavat enemmän haltuun tätä suurta markkinakenttää, jota muovi on hallinnut viimeiset vuosikymmenet.

Tämä brändilähettilään pesti jatkuu vielä muutaman kuukauden, joten tulette vielä kuulemaan ja näkemään minkälaisia elämyksiä lapset saavat puisistakin leluista.

plan toys ekologiset puulelut

plan toys ekologiset puulelut

Täältä näet Plan Toysin jälleenmyyjät!

Lue myös aiemmat postaukseni:

PANDA SYNTTÄRIT / PANDA BIRTHDAY PARTY

VANHAN GRILLIKODAN MODERNISOINTI / KUNNOSTAMINEN OSA 2.

40% ALENNUS SUPER PEHMEISTÄ JA TYYLIKKÄISTÄ LAKANOISTA SEKÄ VINKKI EKOLOGISEMPAAN JOULULAHJAAN

 

2 kommenttia “EKOLOGISET PUULELUT LAPSILLE / PLAN TOYS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *