40% ALENNUS SUPER PEHMEISTÄ JA TYYLIKKÄISTÄ LAKANOISTA SEKÄ VINKKI EKOLOGISEMPAAN JOULULAHJAAN

Yhteistyö: Hobby Hall Outlet

EKOLOGINEN JOULULAHJA

ekologinen joululahja

ekologinen joululahja

ROTTINKITUOLI MAKUUHUONEESSA VIHERKASVI

MAKRAMEE MAKUUHUONEESSA

MAKRAMEE MAKUUHUONEESSA

ANNON LAKANAT JA BOHEEMIT TYYNYT MAKUHUONEESSA

VIHERKASVIT MAKUUHUONEESSA

MAKRAMEE SISUSTUKSESSA

VIHERSISUSTUS MAKUUHUONE

MAKUUHUONEEN TEKSTIILIT BOHEEMI SISUSTUS

BOHEEMI SISUSTUS MAKUUHUONE

BOHEEMI SISUSTUS MAKUUHUONE

ANNON LAKANAT

Meidän makuuhuone oli talon ankein huone. Siitä puuttui oikeanlainen tunnelma. Huone kaipasi jonkin ihanan sävyn ylleen sekä pientä somistamista. Kaikki oli omaan silmään liian valkoista ja harmonia oli kateissa. Mutta nyt uusien lakanoiden myötä huone sai lisää pehmeyttä sekä sain idean ihanista joululahjoista, jotka ei tarvitse ylleen paperista käärettä.

40% ALENNUS SUPER PEHMEISTÄ JA TYYLIKKÄISTÄ LAKANOISTA SEKÄ VINKKI EKOLOGISEMPAAN JOULULAHJAAN

Hobby Hall Outletista Kuusankoskelta löytyy Annon tyylikkäät puuvillaiset lakanat. Sävyjä ja kuoseja on monia, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluisa. Meillä on nyt ehditty muutama viikko nukkua lakanoissa, eikä materiaali ole ainakaan yhtään karhea. Kangas hellii ihanasti paljastakin ihoa.

Lakanat tulevat ihanissa kangaspusseissa, jotka ovat samaa sävyä ja kuosia lakanoiden kanssa. Lakanat olisivat ihana joululahja nuorelle parille, opiskelijalle tai miksei vaikka isovanhemmille. Minusta nämä sopivat kaikenikäisille monien sävyjen ja kuosien takia.

Pussin ympärille kun sitoo nauhan ja nimikortin, niin helposti saa aikaiseksi ekologisen ja pitkäikäisen joululahjan. Jos haluat lakanat itsellesi, niin pusseihin voisi sujauttaa vaikka säilöttäviä kenkiä, matkalle sukkia ja alusvaatteita tai säilyttää niitä lakanoita. Eipähän seilaisi tyynyliinat ja pussilakanat eri hyllyillä. Miksei voisi ostaa lakanat itselleen ja sujauttaa pussukkaan joululahjaksi jotain ihan muuta.

Sävyt ovat toisaalta juuri nyt niin kovin trendikkäät, mutta kuitenkin ajattomat. Itse pähkäilin omieni kanssa, mutta voiton vei punertavan sävyinen lakanapari. Vaaleanpunertavat lakanat sopivat kuin nenä päähän tuon ruskean kanssa.

Makuuhuone oli tosiaan ennen melko valkoinen pienellä graafisella twistillä. Nyt sain ihanaa bohoa fiilistä laittamalla sänkyyn nämä Annon lakanat, olohuoneesta toin muutaman tyynyn ja laitoin kasvin toiselle puolelle sänkyä. Makramee onkin roikkunut jo jonkin aikaa tuossa sängyn vieressä, mutta kovin yksinäinen se siinä oli. Nyt tuntuu, että kokonaisuus kutsuu syleilyynsä. Niin pienellä koko huoneen tunnelma muuttui.

Nyt en tiedä pitäisinkö tyynyt olohuoneen vai makuuhuoneen puolella, kun molemmissa tiloissa tyynyt ovat aika herkku yksityiskohta. Vai onko tässä lähdettävä tyynyjä ostamaan?

Annon lakanat ovat nyt -40% alennuksessa. (ovh: 59,99e) Sävyjä ja kuoseja löytyy muitakin kuin kuvissa näkyvät. Kurvaa siis Kouvolan Kuusankoskelle, jos tahdot ihastua näihin lakanoihin todenteolla.

Lakanat löydät siis Hobby Hall Outletista Kuusankoskelta.

Lue myös:

SYKSYINEN OLOHUONE + ALEVINKKI

SUPER EDULLINEN MATTO OLOHUONEESEEN / ANNO COLLECTION RAE-MATTO

TERASSIN VALAISTUS JA NÄKÖSUOJA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *