SYKSYINEN OLOHUONE + ALEVINKKI

boheemi sisustus olohuone

syksyinen sisustus olohuone

rottinki tuoli annon rae-matto

boheemi kori

50-luvun tv-taso annon rae-matto

viherkasvi syksyinen olohuone sisustus

syksyinen olohuone sisustus

moderni seinähylly

iittala festivo kynttilänjalka syksyinen olohuone sisustus

rottinki jakkara syksyinen olohuone annon rae-matto

syksyinen sisustus olohuone

Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että sisustus on nyt melko täydellinen – ainakin olohuoneessa. Kun yksi nurkka tuntuu olevan kunnossa, niin toinen jo näyttää repsottavan. Nyt kuitenkin syksyinen olohuone on kynttilöitä myöden mallillaan ja värimaailma ihanan harmoninen. En taida tätä värimaailmaa rikkoa edes jouluksi. Lisätään siihen vain jo olemassa olevia koristeita, jolloin tunnelma muuttuu varmasti entisestään lämpimämmäksi ja kutsuvammaksi.

SYKSYINEN OLOHUONE

Torstaina kaikki loksahti paikalleen, kun hain H&M Home:n osastolta muutaman tyynynpäällisen. Yksi oli alennuksessa -50%  (ovh: 14 euroa) ja kaksi muuta maksoi 5 euroa / kpl. Ei siis ole suuresta panoksesta kiinni, jotta tunnelma on täydellinen ja minä olen erittäin tyytyväinen.

Mukaan H&M Home:n osastolta lähti myös vauvan leluille pieni lelupussakka, joka sopii Annon Rae-maton kanssa kuin nenä päähän. Kori oli myös -50% alennuksessa, joten hintaa jäi enää vaivaiset 15 euroa. Pakko myöntää, että olen kytännyt tuota koria kauan, mutten ole löytänyt tarpeeksi syitä hankkia sitä. Nyt tuo kutsui minua, enkä voinut millään ohittaa sitä. Täytyy myös tunnustaa, että taidan rakastaa erilaisia koreja ja pussukoita, joissa voi säilyttää visuaalisuutta menettämättä niitä ei niin visuaalisia tavaroita.

Jos näin pitkään olen harkinnut ja alennus on huima, niin olisiko koria voinut jättää sinne enää perääni huutamaan?

Uusien tuotteiden myötä oli ihanaa pyyhkiä hyllyiltä pölyt ja järjestää esineet uuteen järjestykseen. Voi kuinka hyvä mieli tuollaisesta voikaan tulla. Lapsetkaan eivät päässeet häiritsemään, joten oli melko täydellistä kaikin puolin.

Purkasin viherseinänjoten nyt sain ripotella kasveja ympäri asuntoa ja kasveja tuntui olevan paljon enemmän kuin oikeasti olikaan. Nyt melkein jokaisesta tilasta voi ihastella viherkasveja ja nauttia raikkaudesta. Syksyinen olohuone oli tämän jälkeen valmis – raikas, hieman boheemi ja harmoninen kokonaisuus.

Illalla sytytin vielä kaikki kynttilät ja ihailin näkyä. Koko muu talo on aivan sekaisin, mutta edes yksi tila siinä kunnossa, ettei tarvinnut miettiä tavararöykkiöitä tai kotihommia. Kun saan postauksen valmiiksi, niin voisin nauttia lasillisen glögiä ja alkaa haaveilla joulusta. Täytyy tunnustaa, että olen myös jouluhullu.

Lue myös:

SISUSTUSVALOT ULOS + ARVONTA

GRILLIKODAN MAALAUS ON VALMIS!

11 KUUKAUDEN IKÄINEN VAUVA

*Tuotteet ostin Kauppakeskus Veturin H&M:stä Kouvolasta

2 kommenttia “SYKSYINEN OLOHUONE + ALEVINKKI

    1. Jokaisella sisustusbloggaajalla pitää olla sisustukseen sopiva kissa <3 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *