SISUSTUSVALOT ULOS + ARVONTA

Yhteistyö HobbyHall Outlet

sisustusvalot ulos pallovalot

sisustusvalot ulos pallovalot

sisustusvalot ulos pallovalot

sisustusvalot ulos pallovalot

sisustusvalot ulos pallovalot

sisustusvalot ulos pallovalot

sisustusvalot ulos pallovalot

SISUSTUSVALOT ULOS

Terassin sisustaminen alkoi sisustusvalojen ulos laittamisella. Nyt kun illat ovat jo hämärtyneet, on ihanaa fiilistellä syksyä valojen syleilyssä. Ruskan sävyt katoavat pimeyteen, mutta sisustusvalot ulos tuovat lisäaikaa tälle ihastelulle.

Sain yhteistyön merkeissä valoja meidän terassille. Tiesin heti minkälaiset tarpeet meillä olisi niiden suhteen – pallovalot katon reunaan sekä muutama mustalla johdolla varustettu valonauha istutuslaatikkoon.

HobbyHall Outlet sijaitsee Kuusankoskella aivan meidän kodin läheisyydessä, joten oli helppo valita heidän valikoimastaan sopivat tuotteet terassille. Molemmat valot ovat Annon tuotesarjaa, joiden musta johto katoaa kivasti esimerkiksi istutuslaatikon kasvien sekaan.

Valaistus on erittäin tärkeä elementti niin sisällä kuin ulkona. Siksi sisustusvalot myöskin ulkona kannattaa ottaa mietinnän alle. Itse koen nyt meidän ulkovalaistuksen olevan kunnossa ainakin tämän terassin osalta. Seuraavaksi siirryn sitten haaveilemaan kalusteista ja pienistä somisteista terassille.

Jos tahdot itsellesi myös näitä ihania sisustusvaloja, jotka käyvät muuten myös sisälle, niin kaarra ihmeessä HobbyHall Outletin pihaan. Sisustusvalot ovat nyt erittäin hyvällä alennuksella siellä; Anno Led Pallosarja sisä-ja ulkokäyttöön 14,95 (ovh: 39,95e) ja Anno valosarja mustalla tai valkoisella johdolla 2,95e (ovh 9,95e). Meidän terassin valaistus kustantaisi vain reilut 20 euroa.

Ja jos nyt joku erehtyy näitä luulemaan jouluvaloiksi, niin kyllä nämä ovat kaamosvaloja ja niitä saa käyttää heti kun illat hämärtyvät. Tästä on vuosia keskusteltu ainakin meidän perheessä!

ARVONTA

Minun instagramissani on nyt myös arvonta koskien kyseisiä Annon pallovaloja, joten klikkaa itsesi instagram profiiliini tästä!

 

HobbyHall Outlet:

Facebook & Instagram

Lue myös aiemmat postaukseni:

TERASSIN VALAISTUS JA NÄKÖSUOJA

SUPER EDULLINEN MATTO OLOHUONEESEEN / ANNO COLLECTION RAE-MATTO

MODERNI LEIKKIMÖKKI / KESÄKAUSI AVATTU

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *