TERASSIN VALAISTUS JA NÄKÖSUOJA

terassin näkösuoja laudoitus

terassin näkösuoja laudoitus

terassin näkösuoja laudoitus

terassin näkösuoja laudoitus

terassin näkösuoja laudoitus

terassin valaistus valopylväät

upotettavat terassivalot

upotettavat terassivalot

upotettavat terassivalot

upotettavat terassivalot

Onnea on oma sähkömies, joka osaa terassin rakennuksen lisäksi myös tietenkin sähkötyöt. Nyt kun illat pimenevät, on ihanaa nauttia terassin tunnelmavalaistuksesta myös tästä olohuoneen ikkunasta ihaillen. Tunnelma tuntuu oikein vyöryvän sisään. Aion lisätä myös irrallisia valoja meidän sähkömiehen asentamien valaisimien lisäksi, mutta tässä postauksessa keskityn nyt kiinteisiin valaisimiin sekä terassin näkösuojaan.

TERASSIN VALAISTUS JA NÄKÖSUOJA

Meidän talon ohi menee pyörätie ja välillä tuntuu, että näkymä pihalle on liian avoin. Halusimme siis ehdottomasti tuoda hieman näkösuojaa terassille. Mieheni maalasi laudat valkoiseksi ja asensi ne n. 2 cm välein. Ensin silmät eivät millään meinanneet tottua näkösuojaan, vaan se tuntui kamalan vallitsevalta elementiltä, mutta nyt mielestäni sen kuuluukin olla juuri tuollainen.

Terassivalot asennettiin olohuoneen ikkunan alle upotettavilla spoteilla. Päivisin ne ovat erittäin huomaamattomat, mutta iltaisin valaisevat oikein mukavasti terassia ja talon tiiliseinää. Valot terassin pylväissä ovatkin meidän jo aiemmin asentamat valaisimet, jotka toimivat enempi yleisvalona sisäänkäynnin yhteydessä.

Myöhemmin aion lisätä hieman irrallisia valonauhoja, jotta päästäisiin syksyn sekä ehkä jopa lähestyvän joulunkin tunnelmaan. Palaan tähän aiheeseen kuitenkin vasta ensi kerralla.

Lue myös:

TERASSIN RAKENTAMINEN VANHAN TERASSIN PÄÄLLE

ISTUTUSLAATIKKO TERASSILLE

KUINKA ONNISTUT LUOMAAN BOHEEMIN / BOHON SISUSTUKSEN KOTIISI?

2 kommenttia “TERASSIN VALAISTUS JA NÄKÖSUOJA

  1. Onpa kaunista!Meilläkin vastaava miehen tekemä sermi saunan vilpolassa.Huomattiin kuitenkin pimeällä,kun valot,niin kaikki näkyy,vaikka raot minimaalliset.
    Vedettiinkiin tärkeimmistä paikoista raot rimoilla ihan umpeen:)

    1. Meillä ei ole kuin epäsuoraa valaistusta, joten näkösuoja suojaa myös pimeällä. Jos ylhäältä tulisikin kirkas valo, niin se varmasti tekee ikäviä temppuja. Onneksi saitte asian korjattua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *