ISTUTUSLAATIKKO TERASSILLE

Terassia suunniteltaessa päätimme rakentaa toiseen päähän terassia laudoituksen näköesteeksi ja toiselle puolelle tulevan istutuslaatikko, joka suojaa putoamiselta – istutuslaatikko toimii siis terassilla aitana.

ISTUTUSLAATIKKO TERASSILLE

Istutuslaatikko menee koko terassin leveydeltä ja on noin 50cm korkea. Istutuslaatikosta pääsee vedet valumaan maahan saakka, jotta ei tarvitse sateella pelätä kasvien hukkuvan.

Istutuslaatikkoon laitettiin 5 kappaletta pallotuijia. Katsotaan kuinka nämä kasvavat, että joutuuko myöhemmin laittamaan jotain sirompaa, mutta nyt ainakin näky on mieleinen: selkeä, skandinaavinen ja tyylikäs.

Kasvien juurelle asettelimme yhdessä lapsen kanssa hiilenmustaa Kekkilän katetta – tuotekuvan perusteella ajattelin tuotteen paljon tummemmaksi, mutta silti uskon tämän sävyn olleen kaikista muista vaihtoehdoista se mieleisin.

Kokonaisuus on minusta ihana. Nyt terassi kaipaa oikeastaan vain ihania kalusteita ja lisävalaistusta. Mies asensi jo lattiatasoon hieman upotettavia valaisimia, mutta palataan niihin seuraavalla kerralla.

Lue myös aiemmat postaukseni:

TERASSIN RAKENTAMINEN VANHAN TERASSIN PÄÄLLE

GRILLIKODAN MAALAUS ON VALMIS!

LASTEN JATKETTAVA SÄNKY SÄILYTYSTILALLA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *