PANDA SYNTTÄRIT / PANDA BIRTHDAY PARTY

Yhteistyö Juhlahumua kanssa

Meidän ihanat panda synttärit loppuivat n. 2 tuntia sitten ja oli aivan pakko päästä heti kertomaan minkälaiset tarjoilut ja koristeet meillä olikaan. Kun sain tehdä yhteistyötä Juhlahumuan kanssa, niin lapsikin innostui panda synttäreistä, eikä innostukselle ollut loppua äidinkään puolesta. Halusin myös tänä vuonna päästä helpolla, enkä jaksanut taaperon ja vauvan avustuksella askarrella mitään koristeita panda synttäreitä varten, joten yhteistyö sopi paremmin kuin hyvin.

PANDA SYNTTÄRIT / PANDA BIRTHDAY PARTY

Panda synttärien koristeet

Panda synttärien suunnittelu alkoi oikeastaan koristeista. Klikkailin ostoskoriin Juhlahumuan verkkokaupasta panda aiheisia kertakäyttöastioita; mukeja ja lautasia. Heidän valikoimastaan löytyi myös muutama erilainen pandapallo, jotka voi täyttää heliumilla. Meidän synttärisankari valitsi kävelevän pandan. Ja se oli oikea hitti! Lapset taluttivat kävelevää pandaa perässään ja sen kanssa juostiin sekä naurettiin; riemu oli loputon. Paljon viihdyttävämpi kuin tavalliset heliumpallot.

Valikoin myös mustia ja valkoisia palloja, joista sai helposti tarjoilujen ylle näyttävän koristeen. Loput pallot ripoteltiin eri puolille keittiötä sekä lasten leikkeihin. Itse pidin siitä, että valkoinen pallo oli oikeasti myös valkoinen kun ne täytettiin; joskus pallot ovat täytettynä liian hailakoita eivätkä näytä enää valkoisilta.

Ostoskoriin päätyi myös kimaltava viirinauha sekä lightbox. Nämä kaksi ovat varmasti myös jatkossa meidän juhlakoristeina. Lightbox on hauska koriste monenlaisiin juhliin – nyt pitääkin miettiä sopivaa lausetta pienen poikamme 1-vuotis syntymäpäiviä varten, joita vietetään lokakuussa. Teema ei varmasti ole enää panda, mutta jotakin aivan yhtä ihanaa.

Panda synttärien tarjottavat

Tarjottavina oli panda synttärien teeman mukaisesti kaksi pandamaista kakkua; panda täytekakku mustikka- ja mansikkamoussella sekä pandamainen voileipäkakku. Monesti näkee makeita kakkuja panda teeman mukaisesti, mutta itse halusin myös voileipäkakun kuuluvan teemaan, joten sitä varten hankittiin kaupasta muutama panda, kukkakaupasta hieman vihreää sekä leipätikkuja bambuiksi; mielestäni erittäin onnistunut kokonaisuus!

Lisäksi tarjolla oli suklaatikkuja, vaahtokarkkeja, coctailpiirakoita munavoilla, pastasalaattia sekä dominokeksejä. Herkut hupenivat hyvin, eikä kakkuakaan jäänyt yli aivan mahdotonta määrää. Kerrankin kaikki herkut maistuivat tasaisesti eikä meidän tarvitse puputtaa näitä herkkuja montaa päivää!

Juhlat kestivät monta tuntia, sokerihumala oli erittäin vahva sekä onnellisuus huipussaan. Pienet juhlijat heittelivät 200 pallomeripalloa pitkin asuntoa, heille taiteiltiin ryhmä hau-tatuoinnit, juostiin ja naurettiin. Kun panda synttäreiden juhlakalu pääsi vihdoin sänkyynsä, ei vastalauseita kuulunut kun nukkumatti heitti jo hiekkansa.

Kiitos kaikille juhlijoille. Nämä juhlat järjestyivät aika kivuttomasti ja helposti – kiitos valmiiden koristeiden, helppojen herkkujen sekä äitini leipomusten. Yhteisvoimin synttärit olivat taas viime vuotistakin paremmat. Minkälaiset ovatkaan 10-vuotissynttärit, kun nämä paranevat vuosi vuodelta?

Yhteistyö Juhlahumua kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *