MENOVINKKI / KATARIINAN MERIPUISTO

Nyt kun helteet ovat hellineet meitä oikein urakalla, on kotipiha tuntunut parhaimmalta vaihtoehdolta; sieltä löytyy tarpeeksi varjoa ja uima-allas, johon aikuinenkin mahtuu vilvoittelemaan. Kun kotoilua on jatkunut liian kauan on vain päästävä jonnekin. Laitoin kotkalaiselle ystävälle viestiä ja kysyin häneltä menovinkkiä kesäpäivänviettoa varten.

Halusin lähteä käymään perheen kanssa Kotkassa, koska halusin tutustua samalla Jussin Jättikirppikseen. Kesä tekee aina hieman hallaa kirppareilla, joten todellista kuvaa en siitä saanut. Hieman sekavan vaikutelman sain, mutta löydöiltä en voinut välttyä. Minun piti kuitenkin vinkata teille ihana koko perheen retki/ulkoilukohde sieltä Kotkasta, joten saamanne pitää;

Katariinan meripuisto

Kotkassa sijaitsee aivan ihana paikka melkein meren aaltojen syleilyssä. Pienille lapsille paikka on viihdyttävämpi kuin eläintarha ja hauskaa riittää pienen huvipuiston verran. Suosittelen ihmisiä poikkeamaan Katariinan meripuistossa vielä tänä kesänä, jos olette tekemistä vailla.

Katariinan meripuistossa on paljon erilaisia kiipeilytelineitä, keinuja, maatrampoliineja ja taisi siellä olla aikuisillekin jumppalaitteita. Liikkumismahdollisuuksia löytyy koko perheelle.

Puistossa on myös muumipuisto. Tämä sopii erityisesti taaperoille, mutta muumitaloon voi kiivetä hieman isommatkin. On mukavaa aina huomata, että aivan pienimmätkin lapset on huomioitu; myös täällä Katariinan meripuistossa. Meillä 3-vuotias innostui enemmän puiston alkupään leikkipuistosta kuin tästä Muumipuistosta. Mörkö häntä pelotti, eikä sitä käyty katsomassa kovinkaan läheltä.

Maisemat olivat niin kauniit ja meri-ilma tuntui erityisen hyvältä niin kuumana kesäpäivänä. Olisin voinut jäädä sinne koko päiväksi, mutta tiukka aikataulu ei mahdollistanut tuota.

Katariinan meripuistossa pääsi myös musisoimaan, katselemaan suurta ankkuria sekä tutkimaan pieniä majakoita. Näin myös jonkun nauttivan kesäpäivästä ja kirjasta riippumaton syleilyssä. Kiertämistä ja nähtävää olisi varmasti riittänyt loputtomiin, mutta mentiin lasten tahtiin ja lopulta varjo ja sen alla olleet keinut veivät voiton. Jäätelökioskikin löytyi parkkipaikan tuntumasta, joten jäähdytystäkin oli saatavilla.

Katariinan meripuisto on paikka, jossa vieraillaan varmasti myös ensi kesänäkin! Ja kaikki tämä huvi vain bensakulujen hinnalla, joten tämä kannattaa todellakin kokea. <3

Lue myös aiemmat postaukseni:

LINNANMÄELLÄ TAAPERON JA VAUVAN KANSSA

MITKÄ VAUVANTARVIKKEET KOEN TÄLLÄ KERTAA TARPEELLISEKSI, KUN ESIKOISEN VAUVAVUOSI ON KÄYTY LÄPI?

LASTENHUONEEN PARHAIMMAT KIRPPUTORILÖYDÖT

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *