SUPER EDULLINEN MATTO OLOHUONEESEEN / ANNO COLLECTION RAE-MATTO

 

Kun Anno Collection palasi markkinoille Anttilan lopettamisen jälkeen, niin löysin heidän mallistostaan jotain niin kaunista, etten tiennyt miten päin olisin – Rae-puuvillanukkamaton. En vaan keksinyt tarpeeksi hyvää syytä sijoittaa uuteen mattoon sellaista summaa. Nyt kuitenkin onni potkaisi ja löysin haaveilemani maton erittäin edulliseen hintaan. Sinullekin vielä jäi, joten haluatko tietää mistä näitä saa?

Meidän olohuoneen lattialla majailee nyt siis super edullinen Anno Collectionin Rae-matto, jonka hinnaksi jäi himpun verran alle 70 euroa – käsittämättömän vähän käsintehdystä matosta. Matto myydään 2-laatuisena, koska maton päissä olevat tupsut voivat irrota. Hieraisin silmiäni kaksi kertaa ennen kuin uskoin lukemaani. Tupsut on helppo kiinnittää uudelleen, jos sattuvat irtoamaan tai ilmankin tupsuja matto on jumalaisen kaunis.

Anno Collectionin super edullinen Rae-matto 

Matto löytyy aivan meidän kodin nurkilta, eli täältä Kouvolan Kuusankoskelta Hobby Hall Outletista. En tiedä onko mattoja kuinka paljon varastossa, mutta jos tarjous kiirii sisustushiirien joukossa, voin kuvitella ettei mattoja riitä kauaa. Tarjous on super hyvä ja matto on aivan liian kaunis. Mattoja löytyi kahta kokoa: 160 x 230 sekä 70 x 140 (jos muistan mitat oikein)

Suosittelen heräämään huomenna aikaisin ja lähtemään kohti Kuusankoskea, jos edullinen matto kiinnostaa. Itse toivon, ettei kissa kiinnostu matosta liikaa ja meidän melko uusi Finarten matto käy lastenhuoneeseen tai sitten se löytää uuden rakastavan kodin. Minun ekologinen minäni potkii minua tällä hetkellä päähän, mutta sisustusminäni hykertelee onnellisena vielä pitkään.

Nettikauppaa heillä ei taida olla, mutta ainakin instagramin kautta löytyy heidän tietojansa, eli klik klik!

P.s Jos sinua kiinnostaa muutaman kuukauden lattialla majaillut Finarten Aitta-matto, niin otappa yhteyttä, niin meiltä voi sellaisen hyvään hintaa noutaa.

Lue myös aiemmat postaukseni:

PITÄISIKÖ SISUSTUSLEHTIEN VALMISTAMINEN LOPETTAA?

MIKSI KIRPPUTOREILLA KANNATTAA KÄYDÄ?

LASTEN JATKETTAVA SÄNKY SÄILYTYSTILALLA

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

10 kommenttia “SUPER EDULLINEN MATTO OLOHUONEESEEN / ANNO COLLECTION RAE-MATTO

  1. Hei! Niin Annolla onkin, mutta sitten hintakaan ei ole sama. Nyt olikin vinkkinä nämä 2-laatuiset yksilöt, joita sai erittäin edulliseen hintaan🙏

 1. Hei, blogisi osoite työntää jälleen Blogloviniin kaikki Casablogien postaukset.

  1. Hei! CASA Blogit vaihtoi meidän osoitetta http:stä https-muotoo, joten se syynä. En ole ehtinyt vielä korjaamaan tilannetta. Kiitos paljon muistutuksesta!

 2. Kiitos vinkistä! Ohikulkumatkalla pysähdyttiin outlettiin ja nyt sama matto ihastuttaa meidän olkkarissa 😉

   1. Matosta lähtee aluksi kauheasti nukkaa, mutta itse pesin maton kevyesti ja tämä auttoi heti paljon. Nyt en huomaa vaatteissa ainakaan pahemmin tuota. Matto vaatii jarrun alleen, kuten kaikki puuvillamatot.

 3. Harmi kun ei voi tilata tuolta outletista! Tämä on niin kaunis matto 😍

  1. Se oli monelle harmillista. Mutta kannattaa laittaa kauppa korvan taakse, jos ajelette Kymenlaakson tuntumassa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *