LASTEN JATKETTAVA SÄNKY SÄILYTYSTILALLA

Meidän vauva tarvitsi omaa sänkyään päiväunia varten, koska liikkuminen alkoi olla niin vauhdikasta, ettei yksi sivulaita pitänyt häntä enää siellä – oli siis aika hankkia taaperolle uusi sänky, jotta vanhan saimme vauvalle. Halusin meille lasten jatkettavan sängyn säilytystilalla ja värinä piti tietenkin olla valkoinen.

Etsin pitkään erilaisia vaihtoehtoja näistä lasten jatkettavista sängyistä. Päädyin lopulta tähän Emma-sänkyyn, jonka tilasin täältä. Hinta oli edullinen ja erikseen sai tilattua tuon sängynaluslaatikon sekä patjan. Kokonaishinta oli maltillinen, ulkonäkö sopii moderniin sekä skandinaaviseen kotiinkin.

Ensin ajattelin laittavani sängynaluslaatikkoon legot, mutta meillä on niitä suhteellisen vähän verrattuna laatikon tilavuuteen, joten laatikkoon pääsivät Little Peoplet ja ajoneuvot. Laatikko vetää yllättävän paljon leluja ja nyt sain tytön huoneen lattialta kaikki ylimääräiset säilytyslaatikot (lego-laatikot) kaappiin piiloon – lastenhuoneen siistinä pito on näin paljon helpompaa.

Lasten jatkettava sänky säilytystilalla oli mielestäni 9/10 ostos. Hieman puunpinta kuultaa läpi ja itseäni miellyttäisi enemmän täysin peittävä pinta, mutta muuten sänky on ihana; simppeli, sopivan kokoinen pieneen huoneeseen sekä säilytystila on meille tällä hetkellä oikein riittävä.

Minkälaisia sänkyjä ja niihin liittyviä säilytysratkaisuja teiltä löytyy?

Lue myös muut postaukseni:

LASTENHUONEEN SISUSTUS – PIENELLÄ BUDJETILLA SÄILYTYS KUNTOON

OLOHUONEEN UUSI JÄRJESTYS

LASTENHUONEEN PARHAIMMAT KIRPPUTORILÖYDÖT

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *