VANHAN GRILLIKODAN MODERNISOINTI / KUNNOSTAMINEN OSA 2.

moderni grillikota

moderni grillikota

moderni grillikota

moderni grillikota

Ihanaa kun mies jaksaa näitä projekteja puuhata, vaikka samalla hieman ärsyttää kun minä hoidan sitten lapset yksin. Sama oli viime syksynä leikkimökin kanssa, kun viimeisilläni raskaana yritin jaksaa sitä arkea, kun mies oli ensin töissä ja sitten teki leikkimökkiä iltamyöhään saakka. Rankkoja aikoja kaikille, mutta kyllä lopputulos aina korvaa kaiken. Nytkin malttamattomana odotan tämän valmistumista.

Ensin mies hioi seinät, ikkunan reunat sekä listat, jotta maali tarttuisi pintaan paremmin. Hän työstää muutamaa takaseinää kerrallaan, jotta varmistutaan siitä, että lopputulos on halutun kaltainen. Nyt on ikkunoiden reunoja maalattu ja ilme muuttuu heti paljon raikkaammaksi. Voi kunpa tämä valmistuisi nopeampaa!

Mies ehti myös maalata katon reunalaudat , jotka olivat tummuneet ajan saatossa. Grillikota uudistuu ja modernisoituu aivan silmissä. Uskon, että kesän lopulla piha on modernimpi ja yhtenäinen. Kokonaisuus tulee sointumaan ihanasti yhteen, eikä leikkimökki erotu näistä muista piharakennuksista niin paljoa.

Pidän teidät ajantasalla ja kerron taas kun tilanne edistyy. Mies lähtee nyt ainakin viikoksi reissuhommiin, joten arkena projekti ei ainakaan edisty, mutta eiköhän hiljaa hyvä tule!

Lue myös muita piha-aiheisia postauksiani:

VANHAN GRILLIKODAN MODERNISOINTI / KUNNOSTAMINEN

MODERNI LEIKKIMÖKKI / KESÄKAUSI AVATTU

LEIKKIMÖKKI ON VALMIS!

 

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *