MERESTÄ KERÄTTY MUOVI PÄÄTYY UIMAPUKUIHIN JA BIKINEIHIN / HALLA HALLA

Kuvissa vilahtelee ihana uikkarin yläosa, joka on Halla Hallan edellisestä mallistosta. Halla Halla on kahden suomalaisen supermimmin yritys, joka valmistaa ekologisia pääasiassa uimapukuja ja bikineitä. Uimapukujen ja bikinien kangas on valmistettu merestä kerätyistä muovipulloista sekä kalastusverkoista – tämän uimapuvun ostosta ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa.

Itse ostin Halla Hallan uimapuvun kolmen syyn takia:

Nämä mimmit istuivat monta vuotta samassa luokkahuoneessa kanssani ja he ovat mielestäni menestyneet niin upeasti meidän yhteisten kouluvuosien jälkeen – mitä en kyllä ihmettele. Heillä oli yhteinen unelma, jota he lähtivät rohkeasti viemään eteenpäin. Itse en ole vielä edes löytänyt sitä suurinta intohimoani, joten inspiroidun ihan valtavasti heidän yrityksestään, brändistä  jota ovat rakentaneet omalla tyylillään. Halusin siis tukea heidän uraa ja yritystä tällä pienellä ostollani.

Toiseksi tämä ekologinen asia on pyörinyt mielessäni niin paljon viime aikoina. Halla Halla otti hienon askeleen eteenpäin ja toi Suomeen ensimmäisen ekologisen uimapukumalliston, jonka kankaaseen on käytetty merestä kerättyä muovia ja kalavelkoja. Uimapukujen värit ja kuosit valloittivat, mutta vasta toisesta mallistosta ostin itselleni tämän upean yläosan. Alaosan olisin myös ostanut, jos heillä olisi tuolloin ollut korkeavyötäröistä alaosaa, mutta nyt huomasin senkin asian korjaantuneen.

Kolmas syy on upeat printit ja värit. Tykästyin vain niin paljon Halla Hallan uimapukujen lookkiin, joten kuolasin heidän mallistoaan pitkin vuotta. Mallistot myytiin monesti loppuun, joten siinäkin yksi syy miksi ostin omani vasta tänä vuonna. Tuolloin ei tarvinnut ihan hikiotsalla näppäillä ostoskoriin omaa bikinin yläosaa.

Mallit ovat hieman naftia mitoitusta mielestäni ja kovin iso povi ei noihin valitettavasti mahdu.

Bikinin yläosa on hieman napakka tällä hetkellä mutta kuitenkin käytettävissä. Kokoni tulee varmasti (toivottavasti) muuttumaan imetyksen loputtua, jolloin bikinin yläosa asettuu vielä nätimmit. Mutta vaikka Halla Hallan mainoskuvissa on sporttisia surffimimmejä, niin älkää arkailko, vaikkei oma kroppa tai mieli tuohon maailmaan asettuisi; tämmöinen pehmeä vartaloinen äitikin näytti ihan hyvältä, vaikkei olekaan koskaan surffannut. Kaikilla on oikeus käyttää ihania uimapukuja tai bikineitä, vaikkei vartalo olisikaan urheilullisimmasta päästä.

On hyvä kun merestä ja sen tilasta on alettu nyt huolestumaan todella. Nyt muoveja yritetään kerätä pois merestä ja tehdä asialle jotain. Omilla valinnoilla voi vaikuttaa oman, muiden ja koko maapallon tulevaisuuteen. Siksi ostin juuri tämän uimapuvun itselleni enkä jotain muuta merkkiä. Hinta on taas eri kuin pikamuotiketjulla, mutta syystäkin. Pelastetaan meri Halla Hallan uimapuku kerrallaan! Muoviton meri ja vapaa mieli.

Halla Hallan uikkarit ovat käännettäviä, joten saat oikeastaan kahdet uikkarit – näin ollen kyllästyminenkään ei ole heti nurkan takana kolkuttelemassa vaan vaihtoehtoja löytyy, vaikka omistaisitkin vain yhdet uikkarit! Niin huippua

P.s Tämän bikinin yläosan kanssa on pystynyt jopa imettämään ja toiminut rintaliivien sijasta kesämekkojen kanssa – paljon kivemman näköinen kuin liivien olkaimet, jotka vilahtelevat mekon alta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *