LAPSIMESSUT / LÖYDÖT JA VINKIT

Kävimme perjantaina lapsimessuilla lasten ja äitini kanssa. Selvisimme 4,5 tunnin reissusta ilman itkuja ja vauvakin osasi ottaa pienet päiväunet messuhulinan keskellä – esikoinen ei koskaan oppinut tätä taitoa.

Minä voitin torstaina Kolmistaan-blogista Aarrekidin 50 euron lahjakortin, joten heidän osastolleen oli suunnattava heti alkuun. Aarrekid kuuluu omiin suosikkeihin vuodesta toiseen. Heidän tyylinsä on mielestäni aika vakaa, joten jokaisesta mallistosta löytyy aina jotain omaa silmää miellyttävää. Nyt lapsimessuilta lähti mukaan Bubble-sarjan takki esikoiselle ja vauvalle ihana Scuba Mice-huppuhaalari. Nyt meitä on jo kolmessa sukupolvessa Bubble-sarjan käyttäjiä – sopii todellakin taaperosta mummiin. <3

Name It:llä on aina hyvät messualet, eli -30%. Joka vuosi matkaan lähtee softshell-haalaria, kuten nytkin. Hintaa jäi alle 35 euroa, mikä on uudesta ja laadukkaasta haalarista mielestäni erittäin vähän. Kannattaa siis pitää Name It mielessä, jos ulkovarustusta etsit.

Kaiko:n Cross shirt:t oli ostoslistalla molemmille vaaleanpunaisena, joten niitä en jättänyt todellakaan ostamatta. Naisten mallisto julkaistiin perjantaina, joten ensimmäisten joukossa pääsin ostamaan tuon paidan itselleni. Lastenpaidan -15% ei ollut suuri alennus, mutta kun kerran oli hankintalistalla, niin ei siitä haittaakaan ollut.

Lapselle löytyi edullisesti kirjoja. Halvimmat taisi olla 2 eurolla. Miina ja Manu faneille löytyi oma ständi, josta sai itselleen kirjan halvimmillaan 5 eurolla. Meidän fanin matkaan lähti tottakai kirja tuolta osastolta. Myös Salama Mcqueen löytyi Br-lelun pisteeltä – taapero oli odottanut omaa Mcqueeniaan kauan! Sen alennus ei ollut suuri, toisin kuin ilo uudesta autostaan.

Mainio kuuluu myös lempparimerkkeihin, joka oli messuille tuonut heidän vanhoja printtejään – niitä ihania eläimiä, muistatteko? Meille kotiutui söpö pupu, tottakai! Mustavalkoinen toimii aina ja sopii kivasti sitten pikkuveljellekin aikanaan!

Vajaa 3-vuotiaalle oli lapsimessuilla jo paljon tekemistä. Kivoimmat taisivat olla iso muumitalo ja sen leikkialue, oikea poliisiauto sekä moottoripyörä. Lapsimessuilta löytyy erilaisia leikkipaikkoja, piirustuspaikkoja ja muita puuhapisteitä. Ovathan ne LAPSImessut, joten rohkeasti vain lasten kanssa sinne pyörimään ja nauttimaan messuhuumasta. <3

Mitä teidän matkaan tarttui tuolta messuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *