KUIVIEN KÄSIEN HOITO – PARAS KÄSIVOIDE

paras käsirasva

paras käsivoide

paras käsivoide

Minusta on aina kiva lukea muiden ihmisten luottotuotteista ja bongailla omaan kaappiin niitä tarpeellisia välineitä arkeen. Tämä talvi on ollut jollain tavalla erilainen kuin edeltäjänsä tai sitten vartalossani on tapahtunut esimerkiksi raskauden jälkeen jotakin kummaa; naamaa kiristää suihkun jälkeen, iho kutisee ja käsien iho tuntuu melkein rapisevan pois. Kuivien käsien hoito on ollut erittäin ajankohtaisena aiheena omassa arjessani.

Paras käsivoide minusta on tämä Body Shopin hamppukäsivoide. Käteni joutuvat pienten lasten takia koko ajan tekemisiin veden kanssa, joten olosuhteet ovat olleet aika armottomat. Olen jo kymmenen vuotta luottanut tähän käsirasvaan, silloin kun perusrasvaus ei enää riitä. Mikään muu kokeilemani rasva ei ole auttanut näin tehokkaasti kuivien käsien hoitoon.

Nyt olen kuitenkin viime vuosien ajan kaivannut luonnollisempia ratkaisuja, joten koitan löytää luonnonkosmetiikan parista yhtä hyvän tuotteen, joka kosteuttaa mutta on samalla myös hellävarainen. Olen joskus reagoinut vahvasti johonkin käsirasvaan, joten en ole uskaltanut tätä ennen etsiä uutta. Jos tiedät jonkin ihanan tuotteen, niin ehdottomasti saa vinkata siitä kommenttikentän puolella. <3

Tutustu myös muihin postauksiini:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *