KEITTIÖREMONTTI KOKEMUKSIA

Monet miettivät ja etsivät paljon ihmisten keittiöremontti kokemuksia. Tässä postauksessa pääset tutustumaan meidän keittiöremontti kokemuksiin ja kuvatulvaan.

Me tehtiin keittiöremontti noin kaksi vuotta sitten, joten nyt on aika kertoa meidän kokemuksia ja fiiliksiä toimivuuden ja koko uuden keittiön suhteen. Meillä taisi olla ennen remonttia talossa alkuperäinen keittiö 80- ja 90- luvun taitteesta. Kaapit olivat kellastuneet, joiden vetimiä oli kuitenkin päivitetty, mutta tilanne ei mielestäni ollut parantunut tuolla keinolla yhtään. Tilasta poistettiin saareke, joten keittiö aukeni vielä enemmän meidän olohuoneeseen – näky ei siis hivellyt silmiä kun istuskelit olohuoneen sohvalla. Onneksi saimme siihen muutoksen kaksi vuotta sitten.

Keittiöremontti on parasta mitä tälle talolle on tapahtunut meidän aikanamme – koko ilme modernisoitui ja raikastui paljon. Olemme myös aina ajatelleet, ettei tämä ole meidän loppuelämän koti, joten remontoimme keittiön jotta se miellyttäisi meitä, mutta olisi kuitenkin aika neutraali myyntiä silmällä pitäen. Tämäkin ratkaisu oli mielestäni oikea, koska en ole ehtinyt kyllästymään keittiöön, koska kaikki siinä on ajatonta.

Nyt ajattelin listata vain selkeästi plussat ja miinukset, eli mitä tekisin toisin ja mikä oli nappi tässä keittiössä:

Plussat:

  • Ajattomat ja vetimettömät kaapinovet
  • Raikas yleisilme
  • Integroitu mikro
  • Tasossa oleva pistorasia
  • Suuret vetolaatikot, joihin mahtuu lautaset mataliin pinoihin > käyttömukavuus
  • Komposiittiallas

Miinukset:

  • Integroimattomat kodinkoneet > budjetti ei mahdollistanut tätä
  • Liesituuletin mallien rajallisuus / sopivuus meidän keittiöön > keittiön yläsokkeli koteloitiin. Yläkaapit olisivat muuten olleet hieman erilaiset malliltaan.

Kaiken kaikkiaan olen ollut tyytyväinen meidän keittiöremonttiin, enkä vaihtaisi siitä oikeastaan mitään valintojamme. Kaikki tämän hetkiset miinukset johtuivat budjetin rajallisuudesta tai muista meistä riippumattomista syistä. Teimme siis oikeastaan kaiken minkä voimme ja nyt tässä keittiössä on ihanaa tehdä ruokaa ja nauttia siitä yhdessä koko perheen voimin.

Lue myös aiemmat artikkelini keittiöstämme:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *