KULTAMURUNEN, LÄHETTÄISITKÖ TÄNÄ JOULUNA KOTIMAISEN TERVEHDYKSEN?

Kaupallinen yhteistyö Kultamurunen:n kanssa

Kultamurunen oli minulle entuudestaan tuttu tai oikeastaan ehkä vielä enemmän nainen tämän tuotemerkin takana. Olen tavannut hänet poikansa kanssa meidän perhepuistossa. Jo varmaan ensimmäisessä tapaamisessa sain kuulla Kultamurunen-tuoteperheestä, joka on niistä ajoista laajentunut paljon. Valikoimasta löytyy postikortteja erilaisia tilanteita varten; joulua, ristiäisiä, häitä ja monia muita juhlia varten löydät kortit nettikaupasta tai jälleenmyyjiltä. Valikoimissa on myös sisustusprinttejä kehyksillä ja ilman sekä magneetteja. Itse taisin heti ihastua taaperon kanssa magneetteihin – niitä järjesteltiin jääkaapin oveen hartaudella pitkään.

Minusta on aina ihanaa tukea paikallisia pienyrittäjiä tai ylipäätänsä suomalaisia pienyrittäjiä. Mitä jos tänä vuonna ostaisit joulukortit tai lahjapaperit joululahjoja varten suomalaista pienyrittäjää tukien? Itse olen ostanut moneen pakettiin suomalaisten merkkien lahjoja, mutta nyt oli ihanaa kääräistä ne myös suomalaisen suunnittelijan paperiin, jonka päälle laitoin Kultamurusen pakettikortin. Olen pyrkinyt joka joulu miettimään lahjojeni alkuperää sekä sitä, ettei kaikki olisi suurten jättiketjujen tuotteita. Lahjapapereita ei valitettavasti ainakaan vielä saa Kultamurusen-nettikaupasta, mutta voit löytää niitä seuraavilta jälleenmyyjiltä; Kouvolasta Sisustusliike Dreams, Vadelmatarha sekä Kuusankosken INFO Kirjakauppa Kirjasavinen, Kotkasta Vadelmatarha, Iitistä Maatilatori, Lahdesta Marakattimarssi ja Helsingistä Kukkuu Store.

Kultamuruselta löytyy muutamia sisustusprinttejä, joita voit ostaa ihan sellaisenaan tai kehyksellä. Laitoin taulun ensin tytön huoneeseen hyllylle, mutta nopeasti kehys päätyikin taaperon sängyn ylle yhdessä hänen jalanjäljestä tehdyn taulun kaveriksi. Kurkkaa nettikaupasta sisustusprinttien valikoima! Myös magneetteja voit ostaa yksittäin täältä!

Nettikauppa on pullollaan ihanuuksia, joista löytyy nyt siis jouluunkin monta ihanaa juttua. <3 Instagramissa voit osallistua kilpailuun, josta voit saada itsellesi Kultamurusen ihanan paketin; Taulun mustalla tai valkoisella kehyksellä, 4 kpl magneetteja sekä 5 kpl 1-osaisia kortteja. Käykäähän osallistumassa. <3

Kortit, printit ja magneetit valmistettu Suomessa.

2 kommenttia “KULTAMURUNEN, LÄHETTÄISITKÖ TÄNÄ JOULUNA KOTIMAISEN TERVEHDYKSEN?

  1. Hei. Löysin ilokseni blogisi selaillessani internetin ihmeellistä maailmaa. Silmiini pisti sangen kuvissa näkynyt sangen kaunis joulukalenteri. Oletko sen itse taiteillut vai mistä on sattunut löytymään? Jatkan tässä postaustesi selailua sunnuntain kunniaksi.

    1. Jos olet selannut vanhoja postauksiani, niin oletkin saattanut törmätä joulukalenteriin jo uudemman kerran. Kalenteri on kuitenkin suomalaisen vaatemerkin Aarrekidin. <3 Uskomattoman ihana onkin. Ja kiva kuulla, että blogi miellytti sinua. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *