JOULUKALENTERI, JOKA KESTÄÄ AIKAA JA SOPII SISUSTUKSEEN

Tänä vuonna jouduin etsimään meille uuden joulukalenterin, koska viime vuonna käytössä ollut be&liv:n kaunis kuusen muotoinen joulukalenteri ei vain toiminut lasten ihanana yllätysten kätköpaikkana; kuusen pallojen sisälle ei vain mahtunut mitään, joten luulen sen toimivan aikuisten tai lasten herkkukalenterina, sillä edes pienet leluyllätykset eivät sinne mahtuneet. Todellinen sisustusbloggaaja tietenkin tekisi valloittavan diy-kalenterin omin kätösin, mutta itsellä on nyt jo oma aika kortilla, joten päädyin etsimään meille jotakin valmista, mutta aikaa kestävää ratkaisua.

Aloitin jo lokakuussa seurailemaan erilaisia nettikauppoja ja olin valmis ihastumaan ikihyviksi johonkin joulukalenteriin. No paljon ei tuossa vaiheessa vielä ollut valikoimaa, eikä heti löytynyt mitään napakymppiä joulukalenteria. Onneksi pian tulikin tieto, että Aarrekid julkaisee heidän joulukalenterin; olinkin heidän aikaisemmin julkaisemaa kalenteria jo pitkään ihastellut. Siis Aarrekidiltä nappasin meille ihanan perinteisen mallisen kalenterin, johon en varmasti kyllästy ja missä on kivan kokoiset 10×10 taskut. Ihastuttava kuvitus tuo jouluista tunnelmaa skandinaaviseen kotiin sopivalla tyylillä. Kalenteriin ei kuulunut ripustuskeppiä, mutta ongelma ratkesi tummaksi sävytetyllä kukkien tukikepillä. Uskon, että tämä roikkuu meidän seinällä vielä 20-vuodenkin kuluttua jouluisena koristeena ja muistona lasteni lapsuusajan jouluista. <3

Jos täydellistä joulukalenteria ei olisi löytynyt, niin tänä vuonna oltaisiin menty jollain erittäin helpolla ja nopealla diy-joulukalenterilla, koska en halua hankkia mitään ihan kivaa vaihtoehtoa ja olla taas samassa tilanteessa ensi vuonna. Kiitos siis Aarrekidille, että teit niin ihanan kalenterin, eikä paniikkia päässyt syntymään tämän asian kanssa.

Vauvalle ei tietenkään mitään yllätyksiä vielä tuonne laitella, joten nyt on vain taaperon vuoro odotella joulua ja aamuisia yllätyksiä pitkin joulukuuta. Tänä vuonna kalenterista löytyy:

  • Joululaulukirja (kalenteriin laitan ohjeet kuinka kirjan löytää, koska kalenteriin tuo ei tietenkään mahdu!)
  • Puisia pikkuautoja Tigerista
  • Suklaatikkareita
  • Muumi lakupötköjä
  • Smoothiepusseja
  • Raikastamon pillimehuja
  • Piparimuotti (+ viesti päivän ohjelmasta, eli piparien leipomisesta)
  • Muovisia eläinleluja
  • Ryhmä Hau-tarroja
  • Taaperoille tehtyjä Piltin välipalapatukoita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *