MITÄ JOULULAHJAKSI 2-VUOTIAALLE?Nyt kun joulu lähestyy, niin ajattelin vinkata meidän tytön/vanhempien joululahjatoiveet taaperolle.

Tytöstä on yhtäkkiä kuoriutunut Ryhmä Hau-fani. Ensin oli Pipsa Possu, joka on myös edelleen  päivittäin huulilla, mutta nyt mukaan ovat tulleet nämä pelastavat koirat. Tyttö saa lähinnä tähän teemaan kuuluvia leluja. Äiti ei hirveästi innostu vielä pukemaan lastaan päästä varpaisiin jonkin animaatiosarjan mukaan, eikä tyttö sitä vaadi, joten tänä vuonna menemme lelujen voimin.
Lelulehdestä tyttö bongasi itselleen Stiga-rattikelkan. Onhan hän vielä aika pieni, mutta kaikki missä on ratti, on super jees! Eli nyt joulun toivelistalla on rattikelkka sekä lunta!
Tytön nykyinen kylpytakki on aito retro, lähemmäs 40 vuotta vanha, mutta sen hihat ovat kapeat ja hankalat pukea kun lapsen iho on märkä, joten pukille kirjoitimme kirjeen uudesta kylpytakista. Vielä jos olisi unisex-malli, jotta se voisi siirtyä sitten vauvalle myöhemmin.
Vaatteita ei ole koskaan liikaa. Niitä tulee tänäkin vuonna paljon suhteessa lelujen määrään, mutta se on minusta parempi. Äiti ilahtuu pehmeistä paketeista ja lapsi niistä kovista. Kovia paketteja ei lapset montaa mielestäni tarvitse; muuten tulee nopeasti leluähky.
Yöpuku on toimiva lahja joka vuosi. Viime vuonna saatu yöpuku alkaa olla hieman nafti, joten taas olisi uudelle tarvetta. 2-vuotiaalla yöpuku saa olla jo kaksiosainen, jotta se on helppo riisua esimerkiksi vessakäyntiä varten.
Laadukkaille pussilakanoille on tarvetta. Joskus ostin kauniit, mutta markettimallia olevat lakanat itselleni ja se oli iso virhe. Ensimmäisen pesun jälkeen lakanat olivat kuivat koppurat. Lapset ansaitsevat pehmeät ja sileät lakanat herkkiä ihojaan vasten. Hyvät lakanat eivät tarkoita satojen eurojen investointia. Huh, onneksi.
Jos meidän kirjahyllyssä ei olisi laajaa valikoimaa lastenkirjoja toivoisin niitä. Lapsille lukeminen on aina ihanaa. Sekä pelejä löytyy jo useampi kappale, mutta moni 2-vuotias voisi nauttia niistä. Tuon ikäisille löytyy yllättävän paljon jo lautapelejä. Meidän tyttö pitää myös muovailuvahoista ja niiden erilaisista työvälineistä sekä hän nauttii piirtämisestä ja värittämisestä (oppi&ilo pyyhittävät tehtäväkirjat ja tussit on pop) sekä taiteilee isompaa kokoa olevilla hama-helmillä.
Toivottavasti tästä postauksesta saatte inspiraatiota kun mietitte teidän taaperolle, lapsenlapselle tai kummilapselle lahjaideoita. <3 Oli sitten joulu tai synttärit, niin samat ideat toimivat.

Kuvat vuodelta 2016

Riikka / Kotoin - -
Posted in joulu, taapero

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *