LEIKKIMÖKIN ROTTINKINEN SISUSTUS

Leikkimökki alkaa olla sisätiloja lukuunottamatta valmis, joten sisustustakin on pitänyt alkaa pikku hiljaa rakentamaan. En suurta budjettia halunnut käyttää mökin sisustamiseen tällä hetkellä, kun vauvan laskettuaika lähenee ja vielä on asioita hankkimatta hänelle. Esikoisen talvikamppeetkin on vielä hieman puutteelliset, joten muitakin rahanmenoeriä on tulossa. Nämä asiat menevät valitettavasti kaiken tällaisen kivan ja visuaalisen edelle. 

Onnistuin kuitenkin mielestäni kivasti, kun rahaa upposi vaivaiset 25 euroa. Sillä saatiin hankittua pieni lasten rottinkituoli, joka oli koko sisustuksen kulmakivi. Lisäksi kukkataso ja pieni yöpöytä löytyivät muutamalla eurolla, joista toinen paikallisesta roskalavaryhmästä. Kotoa nappasin taljan tuoliin pehmusteeksi, kuistilta lyhdyn terassille ja pieni taulu syntyi synttärikortista ja vanhasta ikean kehyksestä. 6 eurolla löysimme myös sopivan kokoisen räsymaton, joka oli tosi siistissä kunnossa ja väreiltään kirkas. Lisäksi lastenhuoneesta tulee siirtymään mökkiin musta brion leikkiuuni.
Haaveilen vielä pienistä yksityiskohdista kuten vanhoista perhostauluista ja söpöistä ristipistotöistä mökin seinille, jotta mummolamainen leikkimökki olisi jokaista yksityiskohtaa myöden valmis ja täydellinen. Näillä ei ole kiire, joten hankitaan kun vastaan tulee. Nyt onneksi on suurimmat hankinnat tehty, joten leikki voi alkaa, kunhan sisätilat on maalattu – tyhjässä mökissä olisi ollut hieman tylsä leikkiä. Mökkiin tulee vielä Ikean harsomainen katos nurkkaan, jonka suojissa voi kesäiltoina pötkötellä tai vaikka ihan nukkua. Sekin löytyi meiltä varastosta, joten kustannuksia tälle ei tullut euroakaan. Hankimme sen aikoinaan esikoisen vauva-aikana sängynsuojaksi kissalta, mitä ei lopulta tähän tarkoitukseen koskaan tarvittukaan. 
Mökin seinät tulevat valkoiseksi ja lattia jää luultavasti puunväriseksi, joten yleisilmeestä tulee kuitenkin raikas, vaikka puunsävyä onkin mökin sisustuksessa paljon. Kesällä lisätään sitten tyynyjä ja verhotkin ovat vielä mietinnän alla. Pienet ja matalat ikkunat vain vaikeuttavat sitä minkälaiset verhot sinne sopivat ilman, että valoisuus sisätiloissa kärsii. En enää malttaisi odottaa, että saamme mökin sisustettua ja leikit korkattua tytön parhaiden ystävien kanssa. P ja E, oletteko jo valmiina? <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *