KUN MIEHET PÄÄTTIVÄT RAKENTAA TAAPEROLLE MÖKIN

Meillä on viimeiset pari viikkoa mennyt aika kiireisenä. Viikkoihin on mahtunut Helsingin reissua masukuvauksineen, mutta eniten aikaa iltaisin ja viikonloppuisin on mennyt leikkimökkiä rakentaessa. Itse en ole tähän projektiin osallistunut kuin visuaalisena suunnannäyttäjänä, mutta eikös se ole se tärkein tehtävä?
Mieheni ja isäni ovat rakentaneet pienelle pirpanalle omaa leikkimökkiä. Helpommallakin olisi päässyt, jos olisi tilannut valmiin hökkelin pihaan, maalannut sen ja sisustanut. Meillä reippaat miehet päättivät toteuttaa tämän omineen, kuten isäni toteutti minun mökkini 26 vuotta sitten. Erona tässä on se, että onneksi koekäytin omaa leikkimökkiäni kovasti, jotta osasin tuoda uudenlaista perspektiiviä mökin suunnitteluun; kioski-ikkuna olisi ollut pienen tytön mielestä erittäin tärkeä, mutta harmillisesti puuttuva elementti, joten tästä uudesta mökistä se ei tule puuttumaan. 
Nyt mökki alkaa olla viimeisiä silauksia vaille valmis — ulko- ja sisäpuolen maalausta sekä ikkunoita ja ovia  aletaan viimein rakentamaan. Sisustus on erittäin kesken, koska Tori.fi on ammottanut tyhjyyttään, eikä sopivia kalusteita ole löytynyt. Uskoisin kuitenkin, että ensi kesänä leikitään erittäin valmiissa ja ihanaksi kalustetussa mökissä. 
EN MALTA ODOTTAA! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *