KIRPPUTORIHARAKAN LÖYDÖT

Romantiikan nälkä taisi iskeä kesken kirpparikierroksen kun silmiini osui tämä kaunis tuoli. Linjakas, esteettinen ylipäätänsä sekä hemmetin halpa, joten olihan se pakko kiikuttaa kassalle. Tällä hetkellä tuoli majailee makuuhuoneessa, koska sekin huone kaipaa jotain vanhaa ja rosoisempaa. Ehkä nyt tavoitellaan sellaista kokonaisvaltaista tasapainoa kodin sisustukseen – uusi ja vanha ympäri taloa sulassa sovussa.

Ruokapöytä edustaa hieman romanttisempaa tyyliä (ruokapöydän löydät täältä), mikä ei ole välttämättä itselle enää niin kovin mieluista. Mutta toisaalta nämä tuolit voisivat sointua sen kanssa niin kauniisti, että voisin rakastua pöytään uudelleen. Näitähän jäi mustan värisenä vielä 4 kpl kirpputorille! Huh, ehkä maltan mieleni ja pidän meidän sekametelisopan entisellään. Mies voisi saada sydänkohtauksen kun olohuone ja keittiö muistuttaisi pallomerta, mutta pallojen tilalla olisi kymmenkunta tuolia! Mutta ainahan voi haaveilla, vai mitä?

P.S Jos joku ei vielä tiennyt, että taidan kärsiä melko vakavasta tuolimaniasta! Kauniit tuolit puhuttelevat ja tarttuvat jostain syystä matkaani. Nyt en ole pitkään aikaan ostanut uutta yksilöä, joten annetaan se tämän kerran anteeksi? Muutaman laitoin kiertoon viime vuonna. Äh, mitä tätä selittelemään. Kaunista ja halpaa – mikä sen ihanampi tekosyy?

kotoin_1564.jpg

kotoin_1572.jpg

kotoin_1576.jpg

kotoin_1569.jpg

Tuote: Vanha tuoli


Hinta: 7,5€


Löytöpaikka: Perhekirpputori Centtilä / Kouvola


Tavaran tarkemmat tiedot: Vanha tuoli, joka on materiaaliltaan maalattua puuta. Kunto hyvä ja tukeva, mutta maalipinta paikoin kulunut.


Hitti vai huti: Hinnan puolesta hitti, mutta tarpeesta en ole niin varma? Kaunis se on ja paikkakin sille löytyi! Ja tosiaan onhan niitä edellisiä tuoleja laitettu takaisin kiertoon ja sitä kautta saatu tuolihamstraukselle taas tilaa. ;>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *