KEITTIÖREMONTTI VIIMEISTELYÄ VAILLE VALMIS

keittiöremontti kokemuksiaKeittiö alkaa valmistumaan pikkuhiljaa. Kaapistot saimme valmiiksi maanantaina ja töistä tultuaan mies on laitellut laitteita toimintakuntoon. Viimein keittiössä toimii kaikki! Maanantaina putkimies tulee asentamaan uutta liesituuletinta ja tekemään sitä varten tarvittavat muutokset. Välitilanlasi on vielä tilaamatta, mutta eiköhän sekin saada hoidettua ajallaan. Hiljaa hyvä tulee, eikö?

Laajempia kuvia räpsin kunhan saamme kaaoksen keittiössä hellittämään. Pienen lapsen kanssa ja vielä keskellä unikoulua, on kaiken remontin jälkeisen siivouksen ja järjestelyn suorittaminen hieman hankalaa. Keittiössä astiat alkavat olla paikoillaan ja kohta ensimmäinen koneellinen tiskiäkin hurahtaa puhtaaksi. Mutta tekemistä riittää, vaikka remontti käsittää yhden tilan, on kaaos jokaisessa huoneessa. Odotan innolla sitä päivää, kun kaikki tavarat ovat viimein omilla paikoillaan, pääsen kunnolla pyyhkimään kaikki tasot puhtaaksi ja voimme vain ihailla lopputulosta. Onneksi nyt luvattiin sadetta, jotta täällä sisällä malttaa siistiä nurkkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *