Minifashion

En ole koskaan kokenut mielekkääksi esitellä esimerkiksi omaa pukeutumista, varsinkaan nyt kun asut ovat jotain aivan muuta kuin harkittuja. Onneksi vauvan pukeminen on mieluisaa ja niitä mätsääviä kokonaisuuksia on kiva etsiä. Mies kaivaa vaan ensimmäiseksi tulevat vaatekappaleet ja yhdistää ne. Silmiä oikein särkee, mutta natsimutsi ei jaksa jupista tuosta, HAH. Mimmin vaatekaapista löytyy paljon eri värisiä, merkkisiä, kuosisia ja tyylisiä vaatteita. En vaan osaa kulkea yhtä tietä, vaan kaikki kiva miellyttää. Näinhän se on meillä kotonakin – sekametelisoppa on meille sopivaa.

Tässä on nyt muutaman viikon ajalta vauvan asukokonaisuuksia. Tässä ei ole top 5 tai edes 10. Nämä ovat kivoja, mutta vaatekaapista löytyy vielä monta ihanaa asukokonaisuutta lisää. Tähän on mahtunut arkiasuja, yksi häihin puettu juhla-asu sekä vauhdikkaampaan jumppaankin sopivaa asua. Äh, vauvoilla on niin helppoa. 

kaksion_0575.jpg

kaksion_0576.jpg

kaksion_0564.jpg

kaksion_0594.jpg

kaksion_0523.jpg

kaksion_0614.jpg

kaksion_0669.jpg

Riikka / Kotoin - -
Posted in marimekko, Vauva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *