Kylpyhuoneen säilytysratkaisu: kaunista ja kätevää

Tiedättekö niitä kauheita hökötyksiä, joissa saippuat ja muut pesuaineet säilyvät niin kätevästi kylpyhuoneessa? Ne nurkkaan laitettavat, mitkä pingotetaan kattoon ja lattiaan. Jep minä tiedän. Meillä oli sellainen käytössä myös tässä asunnossa vielä noin vuosi sitten, mutta onneksi lopulta tuli löydettyä paljon kauniimpi kuin myös kätevämpi ratkaisu. Ja eikä sekään riittänyt, että tuo hylly oli myös susiruma, mutta myös erittäin ärsyttävä kapistus: kaikki saippuat tippuili hyllyiltä alas. No mikä tämä kauniimpi ja kätevämpi ratkaisu sitten on? No minäpä näytän.

kaksion_0479.jpg

Ikeasta 9,99€/kpl 6,99€/kpl hintaan. Nuo kiinnittyy imukupin avulla, mitkä kiristetään seinään kiinni. Ei ole siis tavallinen imukuppi, kuten niissä hieman kauniimmissa seinäkoreissa, joita perusmarketeista löytyy. Nämä ovat pysyneet vuoden ajan seinässä kiinni tippumatta. On siis todella jämäkkä kiinnitys ja ihanan huomaamaton ulkonäöltään. Sisälle mahtuu oikein urakalla noita purnukoita. Meillä on molemmille omat, mutta miten tuo mies pärjääkin vain muutamalla purnukalla ja itsellä taitaa olla kymmeniä?

kaksion_0484.jpg

Näitä laatikoita on tullut tönittyä, kolhittua ja muutenkin kohdeltua ei niin hellävaraisesti, mutta siinä ne keikkuvat. Muistaakseni kerran on yhdestä korista toinen imukuppi irronnut seinästä. Tönäisy oli melkoisen kova, mutta ei tipahtanut lattialle. Suosittelen siis ison plussan kera, jos tuskailet rumien kylpyhuoneen säilytysratkaisujen kanssa. Ja jos joku kokee sen nurkassa olevan hökötyksen kauniiksi, niin ethän suutu tästä kirjoituksesta. Se oli minusta vaan hirveä ja melko hankala. Nämä on niin paljon paremmat. 

kaksion_0489.jpg

Nämä ovat siis huokean hintaiset, kätevät ja kauniit, joten tarvitseeko näitä enempää perustella? Saa vinkata, jos olet löytänyt toisenlaisen ratkaisun tähän varmasti melko yleiseen ongelmaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *