Mikä tekee blogistani kiinnostavan? Vastaa ja vaikuta.

image.jpg

Välillä elämä tuntuu niin jännältä, vaikka ihan tavallistahan tämä on. Niin paljon on muuttunut arki vuoden aikana, ettei sitä vieläkään aina ymmärrä. Tänään laitoin meidän myymäläpäällikölle (samalla häiritsin hänen lomaansa, hups) ja ilmoitin, ettei tämän mutsin nokkaa nähdä siellä vielä yli vuoteen. Huh, ihan jännitti kirjoittaa sitä viestiä ja painaa lähetä-nappia. Nopeasti sain vastauksen, että asia ok ja palataan jutun ääreen ensi viikolla. Samalla kun tässä mietin elämän muutoksia, niin huomaan samalla blogin muuttuneen suuresti. Tahti on onneksi vihdoin kokenut piristystä (kiitos uuden objektiivin) ja sisältö on enempi lapsiin painottuvaa (lastenvaatehullu täällä hei), mutta minkäs asioille voi. Tuntuu hassulta höpistä enää pelkästä sisustamisesta, kun oman elämän suunta on muuttunut aivan täysin. image.jpg

Edelleen aion jatkaa sisustamista (onhan se ollut lähellä sydäntä jo ala-asteelta asti), mutta mukaan taidan ottaa lastenvaatehöpinöitä ja muita äitiyslomalaisen elämää liikuttavia asioita. Kiinnostaako teitä siellä ruudun puolella lastenjutut? Olisi myös kiinnostavaa tietää, mistä tykkäätte blogissani ja mitä juttuja haluaisitte minun kirjoittavan jatkossa? 

Minun vahvuuksiani ja useasti blogissa toistuvia aihepiirejä on sisustaminen, kirpputorilöydöt, remontti/diy-jutut sekä myöhemmin joukkoon liittyneet vauva/lapsiaiheet. Kiinnostaako sinua mitkä aiheet näistä edellä mainituista? Nyt kaipaisin teiltä lukijoilta hieman apuja ja vahvistuksia blogini uudelle suunnalle! Olisi kiva kirjoittaa aiheesta, mitkä on lähellä omaa sydäntä, mutta  kuunnella myös teidän kiinnostuksenkohteita. Tehdäänkö yhdessä blogistani parempi?

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *