LASTEN SEINÄLAUTASET

piia keto

piia keto

piia keto

piia keto

piia keto

Sain viimein valmiit lasten nimillä varustetut seinälautaset poltosta. Jännitti kovasti onnistuiko lopputulos, koska jos kuvioiden alle olisi jäänyt esimerkiksi ilmaa, olisi se näkynyt kuvioissa. Onneksi tulos oli mielestäni siisti ja ihana.

Olin jo hankkinut valmiiksi lautasille seinäkiinnikkeet, jotka mahtuivat juuri ja juuri paikoilleen. Hieman pelkäsin lasten seinälautasten poksahtavan, kun venytin pidikettä kovasti lautasen reunaa vasten, mutta ehjänä selvittiin.

LASTEN SEINÄLAUTASET KEITTIÖN SEINÄLLE

Keittiön seinä tuntui huutavan näiden lautasten perään, joten ne päätyivät Kiekko-seinäkellon kaveriksi. Seinällä on nyt yhdisteltynä ronskisti modernia, vanhaa, graafista kuviota sekä hempeää. Tykkään kovasti kokonaisuudesta ja lautasten myötä seinän ilme on viimein persoonallinen. Meillä on jotain uniikkia, jota ei muista kodeista löydä.

Suosittelen muitakin hankkiutumaan Piia Keton kursseille, jos mielesi haaveilee tämän kaltaisista seinälautasista. Kurssi oli super inspiroiva, helppo sekä samaan aikaan haasteellinen. Kurssi sopii kaikille ja vaikeus määräytyy sitä mukaa, mitä itseltäsi vaadit. Olen aikamoinen perfektionisti ja sen takia tuskailin alkuun lautasten kanssa, kunnes kaikki loksahti paikoilleen. Vitsi mikä tunne siitä syntyi! Olen niin kaivannut näiden kotona vietettyjen vuosien aikana tuota tunnetta. Jäin koukkuun ja olen heti lautasholisti. Ensi kerralla tahdon tehdä kuitenkin mukeja, joten varo vaan Piia! Aion kerjätä sinulta uuden kurssin meille tänne Kouvolaan!

Puhun monesti sukupuolineutraalien värien perään, mutta silti tein aika ”tyttö” ja ”poika” lautaset – taaperokin sanoi, että veljen lautanen on hienompi. Syytän tästä minun rakkautta vaaleanpunaiseen, joten halusin tehdä toisesta lautasesta hempeän ja vauvalle sopi tuo toinen teema täydellisesti. Ja jos jotkin värit sopivat lapsilleni, niin juuri nuo lautasissa esiintyvät. Seuraavaksi tyttö saisi kuitenkin kaloja tai avaruus ötököitä mukiinsa. Haaveilen vielä siis koko perheen nimikoiduista mukeista. Kerrankin ei tarvitsisi arvailla tiskipöydän ääressä kenen muki on mikäkin.

Mitä pidät kokonaisuudesta?

Lue myös aiemmin julkaisemani postaukseni:

LAPSELLE SUKUPUU- TAI NIMILAUTANEN

KEITTIÖREMONTTI KOKEMUKSIA

VÄHEMMÄN MUOVIA KEITTIÖÖN OSA 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *