SISUSTUKSEEN SOPIVAT LASTEN LELUT

Meillä hankitaan kotiin vain leluja, jotka sopivat lastenhuoneen sisustukseen sekä miellyttävät äidin visuaalista silmää. Olisi kamalaa jos kodin sisustus kärsisi lasten lelujen takia. Ethän vaan uskonut?

Ideaali tilanne olisi minun sekä maapallon kannalta, että lapseni leikkisi vain kauniilla ja aikaa kestävillä puuleluilla sekä pahvisilla paperinukeilla. Harmikseni lapseni pitää Ryhmä Hausta, Jake merirosvosta sekä Salama Mcqueenista – kaikki edellä mainitut ovat ärsyttävän värikkäitä sekä muovisia. Pelastan tilanteen usein niin, että nämä lapsen houkutukset löytyvät kirpputorilta, eikä uusia maailmaamme rasittavia leluja tarvitse ostaa. Lahjana sitten on saanut uusia härpäkkeitään, kuten Ryhmä Haun koiria, kun ei niitä kirpputoreilla vielä liikkunut.

SISUSTUKSEEN SOPIVAT LASTEN LELUT

Olikin ilo, kun löysin meidän Helsingin reissullamme ihanan pelin, joka oli kamalan kaunis sekä innostava. Pelissä voi kasata erilaisia ammattihenkilöitä sekä sekoittaa heidän vaatetusta, jalkoja ja päitä keskenään. Tämän visuaalisesta ilmeestä nauttii äiti ja lapsi jopa oikeasti tykkäsi pelistä.

Olisi ihanaa löytää enemmän tämän kaltaisia leluja, jotka olisivat kauniita, jotka eivät särkisi silmiäni niiden ollessa hyllyjen tasoilla. Jos sinulla on vinkata kriteerit täyttyvistä leluista tai peleistä, joista + 3-vuotias nauttisi, niin kerro se ihmeessä kommenttikentän puolella. Näin muutkin visuaalisuudesta pimahtaneet ihmiset voisivat saada vinkkejä.

Aion tutkia tätä asiaa tulevaisuudessa enemmänkin. Vauvoille löytyy paljon puuleluja, mutta isompien leluista minulla ei ole tietoa. Viime viikolla törmäsin kuitenkin Plaston sokeriruo’osta tehtyihin autoihin – ne olivat myös kauniita väreiltään, ekologisia sekä perus hintatasoa! Suosittelen valitsemaan kyseisiä leluja, jos esim hiekkalaatikkoleikit kaipaavat täydennystä.

Kuukauden päästä 3-vuotta täyttävä tyttö voisi tykätä esim. tästä kirjasta, jossa on kaunis kuvitus sekä kivoja tietoja eläimistä. Lahjatoiveisiin lisätään silti varmasti myös Ryhmä Hau tai Salama McQueen kirja. Yritetään pitää elämä tasapainossa – lastenhuoneen lelukaaosta myöden.

Lue myös aiemmat postaukseni:

LASTEN JATKETTAVA SÄNKY SÄILYTYSTILALLA

LASTEN UNISEX VAATTEET

LASTENHUONEEN PARHAIMMAT KIRPPUTORILÖYDÖT

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

2 kommenttia “SISUSTUKSEEN SOPIVAT LASTEN LELUT

  1. Onko Plantoys tuttu juttu? Heidän lelut ja pelit ovat hurmaavia ja syntyneet halusta luoda kestävämpi maailma. Meillä Mangusti-keilat ovat pelin lisäksi löytäneet erilaisiin leikkeihin mukaan ja Majavan pato on syksyisen kolmeveen lahjalistalla.
    (https://www.kiddex.fi/tuotemerkit/plantoys/)

    Myös erilaisista käsityömyymälöistä, esimerkiksi kehitysvammaisten työkeskusten ja muiden työllistämishankkeiden myymälöistä usein löytyy puisia leluja ja oivaltavia pelejä. Niistä tulee kaikin puolin hyvä mieli!

    1. Olenkin näihin törmännyt joskus instassa. Pitääkin tutustua näihin paremmin. Kiitos vinkeistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *