GRILLIKODAN MAALAUS ON VALMIS!

 

Nyt meidän vanha grillikota on viimein saanut uuden asun ylleen – se on valmis! Grillikota kaipasi vain hieman suunnittelua, hellää kättä sekä maalia ylleen. Lopputulos on todellakin kaiken työn ja vaivannäön arvoinen. Pihan ilme alkaa pikku hiljaa muuttua modernimmaksi ja tyylikkäämmäksi, kun grillikodan maalaus on valmis.

Kun grillikota oli kokonaan hiottu seiniä ja ikkunalautoja myöden, sai se ylleen mustavalkoisen värityksen – ”piparkakkureunaiset” ikkunalaudat olivat liian maalaisromanttiset, mutta niiden kunto oli vielä oikein hyvä, joten niitä ei ruvettu sen takia vaihtamaan vaan piilotettiin niiden epäsopiva muotokieli maalaamalla.

Grillikodan maalaus vaati kaksi kerrosta, jotta väri oli tarpeeksi peittävä. Vain ikkunat ja ovea ympäröivät laudat maalattiin valkoisella, mutta muuten kota sai mustan värin ylleen. Nyt leikkimökki ja grillikota luovat perinteisellä muotokielellään, mutta modernilla värillään ihanan kokonaisuuden. Pihapiirin ulkonäkö paranee maalausprojektin myötä kertaheitolla!

Oliko muutos sinusta kaiken vaivan ja rahan arvoinen?

Lue myös aiemmat postaukseni:

VANHAN GRILLIKODAN MODERNISOINTI / KUNNOSTAMINEN

VANHAN GRILLIKODAN MODERNISOINTI / KUNNOSTAMINEN OSA 2.

MODERNI LEIKKIMÖKKI / KESÄKAUSI AVATTU

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *