50-LUVUN TV-TASO JA TELEVISIO SEINÄLLE

Harvoin ostan mitään uutena, varsinkaan kotiin, joten yleensä hankinnat löytyvät useiden etsintöjen jälkeen kirpputoreilta. Kirpputorilöydöillä sisustaminen on jännittävää, yllättävää, yleensä edullisempaa sekä tietysti ekologisempaa kuin kaupasta ostettuna. Nyt uusin löytöni oli 50-luvun tv-taso, jonka myötä laitoimme myös television seinälle.

Kesällä 2015 etsin meille uutta tv-tasoa vanhan tilalle, joka oli Ikean Lack-sarjan muutaman kympin ostos opiskeluaikana. Taso oli hieman painunut television painosta, mutta ajoi asiansa värinsä ja toimivuutensa puolesta. Raskaana ollessa kuitenkin halusin, että laitteet saisi pieniltä sormilta piiloon, mikä taas helpottaisi tulevaisuudessa minun arkeani.

Koska kaupoista ei löydy minun haluamaani, piti kovasti kierrellä kirpputoreilla sekä selata mm. Tori.fi-palvelua. Lopulta osittainen onni potkaisi ja löysin 50-luvun senkin, joka sopi kuitenkin väliaikaiseksi tv-tasoksi.

Muotokieli sai tuolloin pisteitä 10/10, mutta olihan se aivan erilainen kuin tv-tasot yleensä – korkea ja lyhyt. Ostin kuitenkin muutamalla kympillä 50-luvun senkin ja se palveli meitä onnistuneesti tähän päivään saakka. Nyt se siirtyi jatkamaan palveluksiaan lapsen huoneeseen – katsotaan jääkö senkki sinne vai jatkaako matkaansa uudelleen Tori.fi-palvelun kautta.

Nyt meille nimittäin muutti täydellinen 50-luvun tv-taso, oikea kaunotar, josta olen haaveillut ainakin kolme vuotta. 50-luvulta tosiaan tuokin, mutta pidempi ja matalampi. Myös väritys ja muotokieli kohtaavat – aivan täyden kympin tv-taso. Olen niin innoissani kuinka olohuoneen ilme loksahti kohdalleen. Nyt kun televisiokin siirtyi tason myötä seinälle, on ilme paljon kevyempi ja ilmavampi – rakastan tätä kokonaisuutta suuresti.

50-luvun jalkavalaisinkin sopii mittasuhteiltaan paremmin tuohon nurkkaan kuin möhkön sohvan viereen. Siinä olisikin seuraava haaste – löytää edullisesti siro sohva, joka puhuisi samaa kieltä minun 50-luvun kalusteiden kanssa, mutta olematta kuitenkaan liian mummola.

Mitä pidät uudesta tv-tasosta?

Lue myös aiemmista löydöistäni täältä:

LASTENHUONEEN PARHAIMMAT KIRPPUTORILÖYDÖT

MINKÄLAISIA TAVAROITA ETSIN KIRPPUTOREILTA?

KUINKA TEHDÄ KIRPPUTORILÖYTÖ?

KIRPPUTORIHARAKAN LÖYDÖT / ROTTINKISET JAKKARAT

 

6 kommenttia “50-LUVUN TV-TASO JA TELEVISIO SEINÄLLE

    1. Niin minunkin! Pitkä odotus palkittiin lopulta melko edullisesti vielä <3

    1. Rottinkijakkarakin on kirppislöytö. Sen tarina löytyykin tosta postauksen lopusta omasta linkistään. Löysin niitä viime kesänä kaksi kappaletta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *