VANHAN GRILLIKODAN MODERNISOINTI / KUNNOSTAMINEN

Viime syksynä kun leikkimökin musta väri valittiin, päätimme päivittää myös muut piharakennukset. Puuvaja/varasto ja grillikota muutetaan modernimmaksi.

Viime syksynä kokeilimme jo hieman miltä musta väri näyttäisi myös muissa rakennuksissa pihapiirissämme. Testimaalauksen jälkeen totesimme, että olemme aivan oikealla suunnalla. Musta väri nyt niin hitti väri moderneissa mökeissä ja taloissa, mutta se tosiaan sopii hyvin myös perinteisempäänkin rakennukseen.

Grillikota modernisoituu muutenkin kuin vain värin ansioista. Otamme ikkunaristikot pois, jotta ilme kevenee ja selkiytyy. Muotoillut ikkunan reunalaudat maalaamme myös mustiksi, jotta ne eivät pomppaisi sieltä silmille – onhan niiden muotokieli aika romanttinen. Voisimme ne myös uusia, mutta laiskuuden nimissä totesimme tämänkin vaihtoehdon olevan hyvä vaihtoehto.

Kotaan tulee myös valkoista maalia, jotta kokonaisuus raikastuu ja sointuu yhteen mustan leikkimökin kanssa. Ikkunat tulevat valkoisella; kuitenkin niitä reunalautoja lukuunottamatta. En millään malttaisi odottaa miltä tämä kokonaisuus tulee valmiina näyttämään.

Palaan asiaan kunhan olemme saaneet tämän tehtävän suoritettua. Nämä hommat eivät kovin nopeasti toteudu kahden alle 3-vuotiaan kanssa, mutta eiköhän kesän aikana saada valmiiksi – ainakin niin sopii toivoa.

Lue lisää myös meidän leikkimökistä täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *