MINKÄLAISIA TAVAROITA ETSIN KIRPPUTOREILTA?

ecco nahkasandaalit

ecco nahkasandaalit

ecco nahkasandaalit

ecco nahkasandaalit

Viime vuosien aikana olen alkanut ronkeliksi kirpputoreilla. Vasta muutama viikko sitten kävin aiheesta keskustelua ja huomasin silmien pyörittelyä kommentistani johtuen. Monet ehkä heti ajattelevat ylimieliseksi tai näkevät muuten tämän negatiivisena piirteenä.

Kun löydän kirpputorilta jotain ihanaa en osta sitä sen vuoksi, että ”halvalla sain” vaan tuotteen on oltava täydellinen. En tahdo hutiostoja halvan hinnan takia, vaikkei siinä paljoa menettäisikään, mutta ne tavarat tuottavat taas uudelleen vaivaa, kun niistä on päästävä eroon.

Kirpputorilöydön täytyy olla tarpeellinen, sille täytyy löytyä paikka kotoa tai vanhan samanlaisen esineen on tultava kiertokulkunsa loppuun.

Kirpputorilta ostetun tuotteen hinnan tulee olla kuntoon ja esineen laatuun nähden sopiva. Ostan myös ”kalliimpia” vaatteita kirppareilta, koska ymmärrän ettei myyjä halua 50 euron neuleesta luopua eurolla.

Vaatteissa arvostan luonnonmateriaaleja ja tiettyjä merkkejä, joiden tiedän kestävän. Tosin kirpputoritavarat ovat yleensä käytettyjä, joten niistä on helppo jo nähdä kestääkö kankaan pinta nyppyyntymättä tai ovatko värit kestäneet edellisellä käyttäjällä kirkkaina.

Lasiesineissä arvostan kotimaisuutta ja käsintehtyjä tuotteita. Mutta jos kirpputorilta löytynyt maljakko on mielestäni kaunis, niin ei sen tarvitse olla merkkiä tai suomalainen vaan se voi ilostuttaa minua juuri sillä olemuksella, mikä sillä on tuona hetkenä.

Minusta siis tarkka kirpputorihaukka ei ole ylpeä vaan oikeastaan aika viisas, rauhallinen ja miettiväinen. Harkitsen vaikka kyseessä olisi euron arvoinen tuote, koska turhaa tavaraa en halua kotiini kantaa. Kirpputorihaukka on kuitenkin voittajatyyppiä, koska hän haluaa tehdä parhaimmat löydöt, eikä jättää hyviä löytöjä toisten ostoskoreihin.

Huomasin tarvitsevani puistoiluun helteisiä kesäpäiviä varten remmilliset sandaalit, jotka löytyivät seuraavalla viikolla 8 euron hintaan. Täydellinen löytö materiaalia ja käyttömukavuutta silmällä pitäen. <3 Ecco / materiaalina nahka / kunto todella hyvä / kuvassa vain kastepisaroita nahan pinnalla

Lue myös muut artikkelini aiheeseen liittyen:

KODIN JÄRJESTÄMINEN ILMAN KONMARIA

ZERO WASTE / NOLLAHUKKA

KUINKA TEHDÄ KIRPPUTORILÖYTÖ?

VÄHEMMÄN MUOVIA KEITTIÖÖN

 

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

2 kommenttia “MINKÄLAISIA TAVAROITA ETSIN KIRPPUTOREILTA?

    1. Joskus se halpa hinta saa hullaantumaan, joten olenkin yrittänyt päästä tuosta tunteesta irti. Kiitos, oli vielä super hyvät jalassakin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *