MODERNI LEIKKIMÖKKI / KESÄKAUSI AVATTU

Kesä – viimein se saapui ja sulatti sydämenkin talven jäljiltä. Nyt on ihanaa viettää aikaa ulkona aamusta iltaan. Lapsikaan ei malta pysyä sisällä kauaa, joten viihdytään paljon pikkuveljen unien aikaan puistossa ja sitten muut ajat ollaan omalla pihalla, koska on vaan niin paljon helpompi viettää aikaa modernin leikkimökin lattialla pienen kanssa.

Moderni leikkimökki rakennettiin viime syksynä. Huh, ei ole tuota aikaa enää ikävä, mutta onneksi se tehtiin silloin. Nyt olisi vielä vähemmän aikaa ja voimia olla lasten kanssa yksin aamusta iltaan jokaisena päivänä, kun miehet rakentaisivat leikkimökkiä.

Halusin leikkimökistä modernin, mutta muotokieli piti olla kuitenkin aika perinteinen meidän -89 rakennetun talon takia. Pähkäilin kauan miten siitä saataisiin moderni ja tyylikäs. Kota, piharakennus ja talo ovat punaisia, mutta talon katonreuna melkein musta – siitä se ajatus lähti.

Moderni leikkimökki syntyi siis pelkän värin avulla ja sopiikin yllättävän hyvin kokonaisuuteen. Tämän myötä myös muut pihalla olevat rakennukset saavat tänä kesänä saman syvän mustan sävyn. Pihan ilme tulee muuttumaan paljon. Varmasti laittelen tuosta muutoksesta kuvia, kunhan sen aika koittaa.

Lisää kuvia ja sepustuksia modernista leikkimökistä löydät alta:

KUN MIEHET PÄÄTTIVÄT RAKENTAA TAAPEROLLE MÖKIN

LEIKKIMÖKIN ROTTINKINEN SISUSTUS

LEIKKIMÖKKI ON VALMIS!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *