KUKAAN EI HUOMAA SUN SILMÄPUSSEJA KUN..

alat tämmöiseksi korvismuijaksi niin kuin minä. Kotiäidin helpot laittautumisvinkit osa 637.

Olen huomaamattani muuttunut korvakorujen käyttäjäksi viimeisen kolmen vuoden aikana. Tai olen aina jonkinlaisia rinkuloita korviini laittanut, mutta tarkoitan tällä kertaa hieman näyttävämpiä yksilöitä. Materiaalitkin ovat kaikissa lempikoruissani samat: puu ja metalli – lyömätön yhdistelmä.

Miksi nämä pelastavat arkeni? Minusta tuntuu, kun laittaa ihanat ja näyttävät korvakorut korviin, että piristyn itsekin, kukaan ei enää katso minun silmäpussejani kun korvikset vievät kaiken huomion (ainakin voin kuvitella niin) ja voi tuntea itsensä hieman laittautuneeksi.

Oikeasti korvakorut pelastavat niin monet aamut. Ei enää vaan jaksa meikata samalla tavalla. Kiitos kahden pienen lapsen. No enpä ole ollut kummoinen meikkaaja aiemminkaan, mutta nyt tarvitaan aamuihin pikakeinoja, joiden varjolla kehtaa lähteä lasten kanssa sovituille treffeille tai muille meidän arkisille menoille.

Aamulla kulmat kuntoon pikaisesti, hieman aurinkopuuteria poskiin ja korvikset korviin – toimii. Enkä tarkoita, ettei ulos voisi ilman meikkiä lähteä, mutta tiedättekö, kun näin minä tunnen itseni virkeämmäksi ja huonosti nukutun yön jälkeen huomaan muuttuvani taas ihmiseksi zombien sijaan.

Entäs juhlat sitten? Jos et taida näyttäviä kampauksia eikä meikkisivellinkään pysy oikein kädessä, niin ihanat ja näyttävät korvikset kruunaavat asun kuin asun ja korostavat käyttäjäänsä varmasti vain positiivisessa mielessä. <3

Ihanat suomalaiset vanerikorut ovat minun asusteeni päivästä toiseen. Korvakorut ovat minun punainen huulipunani.

Mikä on sinun laittautumiskeinosi jota ilman, et halua lähteä arkimenoihin?

 

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

2 kommenttia “KUKAAN EI HUOMAA SUN SILMÄPUSSEJA KUN..

  1. Ihan mahtava postaus!!! 🙂 Kiitos Riikka tästä päivän piristyksestä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *