SORMIRUOKAILU / NAPEROSTA NAUTISKELIJAKSI

naperosta nautiskelijaksi

naperosta nautiskelijaksi

Tällä viikolla mittariin pärähti taas yksi vuosi lisää, joten 28-vuotiaana jatketaan nyt arkea. Sain lahjaksi muutaman kirjan, joista olen haaveillutkin – erittäin mieluisia ja tarpeellisia lahjoja siis.

Toinen lahja vilahtikin jo Facebookin sekä Instagramin puolella, mutta se kirja vaatii aivan oman postauksen, joten sitä en käsittele tässä ollenkaan. Nyt vuoronsa saa anopilta saamani ihastuttava Naperosta nautiskelijaksi-kirja, joka sopii mainiosti meidän sormiruokailun aloittaneelle vauvalle. 

Kirja näyttää herkulliselta ja visuaalisuuden nälkäinen amatöörikokki rakastui samantien kirjan ulkonäköön. Olen opusta ihastellut Instagramin puolella, mutta nyt vasta pääsin kosketusetäisyydelle – sanoisinko, että täydellisen houkuttava kirja.

Sain kirjan vasta muutama tunti sitten käsiini, joten en ole ehtinyt sen enempää reseptejä kokeilemaan, mutta lueskelin ohjeita jo läpi.

Sormiruokailu on aikalailla koko perheen juttu, kun kaikki voivat syödä samoja ruokia, joten tämänkin kirjan ohjeet vaikuttivat myös aikuisen makuhermoja houkuttelevalta. 

Ruoka-aineet olivat simppeleitä ja ohjeet vaikuttivat helpoilta. Ei tarvitse siis olla ihmeellinen kokki, jotta näissä onnistuu varmasti. Kirjasta löytyy arkiruokaa, herkkuja ja leivonnaisia sekä aamuun sopiva pirtelö, jonka ajattelin itsekin kokeilla. En enää ihmettele, jos tämä kirja on ollut suosittu.

Toivon, että vauvamme saisi maisteltua reippaasti erilaisia ruoka-aineita, jotta pääsisin tekemään hänelle näitä – toisaalta miksei vajaa 3-vuotiaskin haluaisi kuulua testiryhmään. Häneltä ainakin saisi jo sanallisia arvioita. Jos teitä kiinnostaa, niin voidaan taaperon kanssa testailla joitakin reseptejä ja kertoa meidän lemppareita ja hittejä!

Tutustu myös aiempiin postauksiini:

IMETYSKORU VIIHDYTTÄÄ JA ON PARAS PURULELU VAUVALLE + ALEKOODI

RISTIÄISLAHJA VAUVALLE

MIKSEI KUKAAN HUOMANNUT VAUVAN MURTUMAA SYNNYTYSSAIRAALASSA? / SEITSEMÄN VIIKON IKÄINEN VAUVA

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *