SECOND HAND / PINO PINOSSA

Olin katsellut Arabian Pino-kynttilänjalkaa usein kaupoissa. Valmistus on taidettu lopettaa, mutta muistan nähneeni näitä Prisman alehyllyssä muutama vuosi sitten. En koskaan ostanut näitä itselleni, koska tuolloin kahden Pino-kynttilänjalan setissä oli punainen ja valkoinen yksilö – kiva jouluksi, mutta muuten ei tuo värimaailma iskenyt.

Kirpputorihaukan kuuluisaan tyyliin löysin Pino-kynttilänjalat sopuisaan hintaan kirpputorilta ja tietenkin miellyttävässä värisävyssä.

Joku voisi sanoa, että ärsyttävän hyvää tuuria. Hannu Hanhi taisi joskus olla toinen nimeni.

Rakastan erilaisia kynttilänjalkoja. Ennen minulla oli paljon kynttilälyhtyjä/kuppeja, mutta ne eivät olleet niin kauniita kuin kynttilänjalat. Nyt löytyykin kivasti erilaisia kokoelmia eri huoneista. Näissä Pino-kynttilänjaloissa viehättää yksinkertaisen muotoilun ja värin lisäksi muunneltavuus. Pino-kynttilänjalka voi olla pinossa tai yksinään. Säilytyksen kannalta myös erittäin pieneen tilaan menevät – tykkään vaihdella asetelmia, joten sisustuslaatikkoni kätköistä vaihtelen muuttuvan mieleni mukaan rakkaita sisustusesineitä esille ja taas takaisin laatikkoon.

Löytyykö teidän kotoa näitä ihania Arabian Pino-kynttilänjalkoja? Olisi hauska kuulla miten pidätte niitä esillä ja löytyykö isompikin kokoelma? Entä onko niiden värimaailma hillitty vai sopivan sekamelska?

Lue myös aiemmat postaukseni:

KUINKA TEHDÄ KIRPPUTORILÖYTÖ?

KIRPPUTORIHARAKAN LÖYDÖT / SEINÄVAATE

BABY SHOWER / VAUVAKUTSUT

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *