IMETYSKORU VIIHDYTTÄÄ JA ON PARAS PURULELU VAUVALLE + ALEKOODI

Yhteistyö By Pinja:n kanssa

Tutustuin BY PINJA:n silikonisiin kanto/imetyskoruihin jo esikoisen aikana, ehkä vuonna 2016. Oli rasittavaa syöttää vauvaa, jonka sormet tarrautuivat ihoon niin tiukasti, että imetyksestä tuli kivuliasta ja sai varoa koko ajan pieniä sormia. Löysin By Pinja:n korut googlettelun jälkeen ja klikkailin tuotteen ostoskoriin aika nopeasti. Vaaleanpunainen taisi jo tuolloin koukuttaa, joten valitsin TÄMÄN korun.

Korut toimivat mielestäni myös kaukalon kahvaan kiinnitettynä (lasta samalla vahtien) tai kun hampaita tulee, niin vauva saa helposti helmen suuhunsa, jolloin voi kutitella niitä takana olevia hampaita.

Siksi nämä ovatkin yksiä parhaimpia puruleluja vauvalle.

Kaikki purulelut kun eivät yletä tarpeeksi syvälle, jotta ikenet takaakin saisivat osansa vaatimastaan rapsutuksesta.

Vaikka et imettäisi, niin tämä sopii erittäin hyvin kantamiseen tai pelkästään siihen sylittelyyn, kun lapsen sormet kaipaavat tekemistä esimerkiksi kyläillessä – näin onnistuu se kakkupalan syöminen tai kahvin juominen helpommin. Yleensähän se kahvi on jo kylmää, joten huoletta voi vauva olla sylissä samalla – vai mitä sanotte kahvinjuojat?

En siis kehu koruja vain yhteistyön merkeissä, vaan olen pidemmän aikaa jo tutustunut kyseisiin imetyskoruihin. By Pinjan tuotteet ovat turvallisia, eikä tarvitse pelätä kemikaaleja. Muistathan, ettei halvat kiinakaupat ole vaihtoehto erilaisten myrkkyjen sekä ihan vaan sen työntekijän palkan takia. Tässä on tilaisuus tukea suomalaista pienyrittäjää. <3

Kun minua kysyttiin yhteistyöhön, niin melkein samantien alkoi naurattaa – olin juuri miettinyt hankkivani lapselleni OMAN KORUN, koska hän halusi aina lainata omaani. Eikä uusista värivaihtoehdoista ollut itsellekään mitää haittaa, joten suostuin ilomielin. Valitsin itselleni TÄMÄN sekä TÄMÄN; uutta mallia ja tyylikkäitä värisävyjä, mitkä toimivat vaatteen kuin vaatteen kanssa. Sopii arkisempaan sekä hieman siistimpäänkin asukokonaisuuteen.

Nyt saat -20% By Pinjan imetyskoruista koodilla: KOTOIN20

www.bypinja.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *