ARVONTA / LIPUT LAPSIMESSUILLE

Itse odotan lapsimessuja aika paljon, jonne olenkin varannut aivan oman budjetin, tehnyt etukäteen hieman ostoslistaa ja miettinyt mitä kaikkea tarvitaan messuilla selviytymiseen. Viime vuonna kirjoitin hieman vinkkejä lapsimessuja varten, jonka pääset lukemaan täältä!

Valmis ostoslista auttaa tekemään messuilusta tehokasta, jotta ei tarvitse pyöriä osastoilla pää pyörällä, vaikka sekin on ihanaa. Toisaalta kaikkeen ei voi varautua etukäteen, joten varmasti heräteostoksetkin ovat tervetulleita.

Aion ottaa käteistä mukaan, jotta ostosten teko on nopeaa ja helpompi huomata kuinka paljon sitä oikein on tullut käytettyä. Muuten voi ostohousut toimia liian hyvin.

Messuilla selviytyminen kahden lapsen kanssa on aikamoista välineurheilua, mutta selviydymme varmasti kunnialla tästä tehtävästä. Yksin en messuille lähde heidän kanssaan, vaan otan äitini apukäsiksi mukaamme. Viime vuonna messuilu oli todella hauskaa ja uskon, että nytkin vietämme mukavan päivän tuolla.

Nyt kun vajaa 3-vuotias on jo taas vuoden vanhempi edellisiin messuihin verrattuna, on hänellekin jo aivan eri tavalla puuhaa. Käytämme siis varmasti hieman vähemmän aikaa pelkkään ihasteluun vaan myös käymme taaperon kanssa puuhailemassa kaikkea hauskaa.

Täytyy sanoa, että jännittää jo messuilu – hyvällä tavalla kuitenkin. Mies lähtee ensi yönä Saksaan töihin, joten messuilla haahuilee hieman väsynyt äiti, mutta onneksi kaikki uusi ja kiva piristää vaan – onpahan viikossa jotain itsellekin kivaa tekemistä, jota voi odottaa innolla.

Nähdään messuilla! Yritän postailla instagramin puolelle messufiiliksiä, jos kädet vaan ei ole liian täynnä.

Messulippuarvontaan pääset osallistumaan Kotoinin Facebook-sivuilla, eli etsi sieltä sama kuva kuin tässä postauksessa ja sen alta voit osallistua kilpailuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *