SISUSTUKSEEN SOPIVAT KISSAN JA KOIRAN TARVIKKEET

1. Koiran-/kissanpeti 2. Liukuovellinen seinäkaappi  3. Kissatalo 4. Kissanhiekkalaatikko 5. Raapimismatto 6. Kissanpeti 7. Jalallinen kissankoppi

Nyt on viimein Ikeaan saapunut kauan odotettu lemmikkien ikioma mallisto, josta löytyy kivoja nukkumapaikkoja, ruokakuppeja, kaulapantoja ja muita tarpeellisia kissojen ja koirien tarvikkeita – unohtamatta meidän sisustajien koteja.

Nyt ei enää haittaa, vaikka kissanpeti ja raapimapuukompleksi olisi näkyvillä; näistä tuotteista nauttivat niin omistajat kuin lemmikitkin. Itseä häiritsi vuosia meidän iso raapimapuu olohuoneen nurkassa, mutta noin vuosi sitten siirryimme pieniin simppeleihin raapimapuihin, jotka saa piiloon eri tiloihin ja eri puolille taloa. Kissamme ei muutenkaan välittänyt nukkua pienissä raapimapuun pesissä.

Minun ehdoton lempparini näistä sisustukseen sopivista koirien ja kissojen tarvikkeista on ehdottomasti tuo tarranauhalla varustettu raapimismatto. Kuinka huomaamaton tuo olisikaan pöydän jalan ympärillä. Meillä on ollut ajatuksena pyörittää narua kodinhoitohuoneessa olevaan putkeen, mikä kulkee pinta-asennuksena; näin saisi taas raapimispinnan yhteen huomaamattomaan paikkaan. Tuo raapimismatto sopisi varmasti tähän tarkoitukseen hyvin.

Muita ihania tuotteita kissoille on ajattoman tyylikäs kissankoppi, simppeliäkin simppelimpi kissanhiekkalaatikko, Kallax-hyllyyn sopiva kissatalo sekä koirille ja kissoille sopivat sohva ja peti sekä liukuovellinen seinäkaappi hihnoille ja muille tarvittaville tarvikkeille.

Kurkkaa koko valikoima täältä. Ainoa harmi on, ettei tuotteita voi tilata netin kautta, joten kipin kapin Ikeaan ostoksille. Vihdoin saa kohtuuhintaisia sisustukseen sopivia kissan raapimapuita. Niitä monesti ihmiset etsivät erilaisissa sisustusryhmissä ja tuo Ikean markkinoille tuoma jalallinen kissankoppi on erittäin keveä ja moderni ratkaisu perinteisemmälle kissan raapimapuulle.

Kuvat Ikea.com

Lue myös aiemmat artikkelini:

KIINNOSTAAKO KIRJALLISUUS?

KUINKA TEHDÄ KIRPPUTORILÖYTÖ?

TYYLIKKÄÄT JA EDULLISET AURINKOLASIT LAPSILLE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *