PYSY MUKANA ARJESSAMME

Meillä ei ole vielä täällä CASA Blogeissa saatu somenäppäimiä kuntoon, joten ajattelin muistutella miten pysyt mukana myös meidän arjessamme. Blogia on helppo seurata Facebookin kautta täällä! Ja instagramiin tulee paljon kuvia, jotka eivät koskaan päädy tänne blogin puolelle. Instagram päivittyy myös storiesin puolelle videoita arjestamme sekä usein sinne päätyvät myös monet arvontani/kilpailut.

Instagramissa aiheina ovat aikalailla samat kuin täällä blogissa, joten jos blogi on tuntunut mielenkiintoiselta, niin hyppää ihmeessä meidän arkeen ja sen syövereihin. Olisi myös ihana löytää uusia seurattavia, joten jos sinulla on julkinen tili, niin ehdottomasti mukava nähdä teitä siellä ruutujen toisellakin puolella olevia ja tutustua teidän maailmaanne.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *