LASTENHUONEEN PARHAIMMAT KIRPPUTORILÖYDÖT

lastenhuoneen sisustus

lastenhuoneen sisustus

lastenhuoneen sisustus

lastenhuoneen sisustus

Meillä on jokaisessa huoneessa paljon kirpputorilta tehtyjä löytöjä. Vanhat lukijat varmasti jo tietävät minun olevan aikamoinen kirpputorihaukka. Olen ollut oikeastaan melkein koko aikuisikäni joko opiskelija tai äitiyslomalla, joten rahaa ei ole ollut liiaksi. Olen tosin kiertänyt kirpputoreilla oikeastaan koko ikäni, joten se on enemmänkin elämäntyyli kuin rahatilanteesta johtuva harrastus. Kirpputoreilta voi löytää niin paljon mielenkiintoisempia esineitä ja kalusteita kuin kaupoista, joten sisustuksesta saa helposti ja jopa pienellä rahalla mielenkiintoisen ja personaallisen. En ole oikeastaan koskaan ihaillut koteja, joissa kaikki on uutena hankittuja, vaan rakastan kerroksellisuutta; hieman boheemia elämäntyyliä, mikä saa näkyä sisustuksessakin.

Nyt haluaisin kertoa meidän lastenhuoneen parhaimmat vintage/kirpputorilöytöni. Löydöt eivät oikeastaan ole niinkään lastenkalusteita, mutta sopivat meillä parhaiten sinne.

 • 50-luvun liinavaatekaappi.
  • En tiedä onko kaapin virallinen nimi liinavaatekaappi, mutta sellaiseksi sen olen mieltänyt. Olen ihaillut vastaavanlaisia kaappeja ikuisuuksi, ja tämä ihanuus saa nyt ihastuttaa lastenhuonetta ja kätkeä sisään pelit, piirrustustarvikkeet sekä monet lelut. Pieni kaappi syö sisäänsä ihmeen paljon tavaroita. Kaunis ja ajaton kaluste, johon ei kyllästytä koskaan.

 

 • Rottinki tuoli
  • Tuoli löytyi viime syksynä leikkimökin rottinkikalustuksen jatkoksi, mutta talveksi otimme tuolin säilytykseen tytön huoneeseen. Tuoli taitaa olla aikuisten, mutta siron kokonsa vuoksi sopii niin lastenhuoneeseen kuin leikkimökkiinkin. Kohta tuoli saakin jo siirtyä takaisin tytön kesäiseen mökkiin jäätelönmyyntileikkejä varten.

 

 • Lasten pöytäryhmä
  • Pöytäryhmä löytyi paikalliselta facebook-kirpputorilta. Hinta ei montaa kymppiä ollut ja on kokonsa puolesta juuri sopiva meidän pieneen lastenhuoneeseen. Tuolit ja pöytä ovat siistissä kunnossa. Mukaan piirtämään mahtuu nyt kaverit ja myöhemmin pikkuvelikin. Tämän ääressä monesti keitellään teetä ja syödään paahtoleipiä – leikisti tosin.

 

 • 50-luvun jalkavalaisin
  • Valaisinta etsin meille vuosien ajan. Kotoamme löytyy samankaltaisia seinävalaisimia kaksi sekä yksi pöytävalaisin. Tätä jalkavalaisinta ei meinannut löytyä millään, kunnes paikallisella kirpputorilla kohtasin sen. Hyvä etten juossut ja napannut tuotetta äkkiä kainalooni. Olen niin iloinen tuosta löydöstä. Rakastan siroa kullanhohtoista valaisinta, jonka ääressä on mukava lukea yhdessä iltasatuja.

Parasta löydöissä on, ettei näitä löytäisi kaupasta ja ovat hieman persoonallisempia ratkaisuja. Montaa näistä olen metsästänyt kauan, joten on mahtava tunne kun kyseinen tuote löytyy sopivaan hintaan ja pitkän etsinnän jälkeen.

Lue myös aiemmat artikkelini:

KUN MIEHET PÄÄTTIVÄT RAKENTAA TAAPEROLLE MÖKIN

KIRPPUTORIHARAKAN LÖYTÖ / PÄIVÄKODEISTA TUTTU KALUSTESETTI

KÅNKEN REPUN PESU JA HOITO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *