IHANA FINLAYSONIN KUOSI

sisustus viltti

sisustusviltti sisustustyyny sisustuskori

Pilkkuva-torkkupeite, Pilkkuva-koristetyynynpäällinen, Pilkkuva-kori

Tuleekohan sunnuntaista kohta virallinen vinkkipostausten päivä? Viime sunnuntaina kirjoittelin edullisesta kirjaintaulusta. Nyt on vuorossa kuosirakkautta. Kävelin paikallisessa kauppakeskuksessa, jonka Finlaysonin myymälän sisäänkäynnin lähellä rakastuin – se oli sitä oikeaa rakkautta ensisilmäyksellä. Ihana kuosi, joka komeili sisustustyynyssä, viltissä, vauvan lakanoissa ja ihastuttavissa koreissakin; se oli oikeasti kaikkialla.

Olen puhunut ainakin Instagramin puolella kuumeesta, joka on vallannut minut ja huomaan ihastuvani aina vaaleanpunaiseen ja nyt haluaisin sitä lisää sisustukseen. Tietenkään kaikki sävyt eivät kelpaa, mutta hentoinen vaaleanpunainen on sitä suurinta rakkautta. Tästä Finlaysonin ihanasta Pilkkuva-kuosista löytyy harmaa sekä ihastuttava vaaleanpunainen. Tämä kuosi sopii varmasti tosi moneen ja eri tyyliseen sisustukseen – skandinaavisesta romanttisempaankin.

Meidän sohvalla viruva sisustusviltti alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt ja nyt näenkin sieluni silmin, kuinka tuo vaaleanpunainen viltti voisi sopia sohvan käsinojalle täydellisesti. Tahdon kotiimmekin ehdottomasti pieninä annoksina vaaleanpunaista piristämään sisustusta. Nyt tuntuu, että värit ovat kadonneet kodistamme ja jotain sille asialle olisi tehtävä pian. Kotimme sisustus huutaa väriä ja raikkautta.

Ehkä huhtikuussa kirjoitan synttäritoiveeni miehelle ylös. Vink vink! Harmi, ettei hän kovinkaan usein vieraile blogissani. Tuo säilytyskori olisi myös ihana esimerkiksi lastenhuoneen sisustukseen; vanhemmat varmasti tietävät, ettei lastenhuoneissa voi olla liikaa koreja ja erilaisia säilytysratkaisuja.

Lue myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *