UNELMISTA TOTTA

unelmista totta

unelmista tottaOlen viimein alkanut keskittyä myös hieman enemmän itseeni lapsiperheen arjen keskellä. En ehkä fyysisesti, eli esimerkiksi oma saliharrastus on vielä jonkin aikaa poissa kuvioista, mutta olen alkanut enemmän kiinnittää huomiota siihen, mitä minä haluan.

Olen toteuttanut monta unelmaa ja haavetta 27 ikävuoteen mennessä; minulla on kaksi ihanaa lasta, joita halaan ja pussaan joka ikinen päivä sekä kerron heille kuinka paljon heitä oikeasti rakastankaan. Oma perhe on varmasti suurimpia haaveita joita minulla on ollut ja mieheni kanssa ollaankin sitä mieltä, että perheemme osalta näin on juuri hyvä.

Olen lukenut Unelma hommissa kirjan, josta sain paljon inspiraatiota siihen, mitä itse tahtoisin tulevaisuudessa tehdä – en voi kuin suositella teille kaikille unelma hommiensa etsijöille tuota kirjaa. Olen siis koulutukseltani sisustus- ja vaatetusalan stylisti, joten visuaalisuuden parissa tahdon työskennellä. Ennen lapsia olin kaupanalalla, joka ei vastaa yhtään koulutustaustaani, eikä intohimoani – en nauttinut tuosta työstä juuri yhtään. Onneksi mukavat asiakkaat ja työkaverit paransivat työpäiviä. Nyt en haluaisikaan enää palata tähän maailmaan, vaan etsiä jotain mistä minä oikeasti pidän – ei vaan mitä minä rakastan.

Olen perustanut oman toiminimen muutama vuosi sitten, mutta muutamaa keikkaa lukuunottamatta en ole omaan piikkiin töitä paljoakaa tehnyt. Tahtoisin kovasti yrittäjäksi, vaikka tiedän ettei tuo tie varmasti se helpoin ole, mutta uskon sen antavan minulle eniten.

Onneksi voi pienempiäkin haaveita toteuttaa – hankin viimein uuden järjestelmäkameran, jolla laatu on parempaa kuin edellisellä 7 vuotta vanhalla kamerallani. Tätä ostosta en ole katunut ollenkaan ja uskon tämänkin vievän minua oikeaan suuntaan –visuaalisuutta kohti. En välttämättä ala valokuvaajaksi, mutta uskon sen tuovan minulle uusia näkökulmia ja lisää osaamista esimerkiksi stailauksen parissa; kaikessa kun voi aina vaan kehittyä ja kasvaa.

Tällä hetkellä haaveilen kovasti omasta verkkokaupasta lastentarvikkeiden ja -vaatteiden parissa. En tiedä löydänkö itseäni koskaan tämän yhtälön parista, mutta se on vahvasti tämän hetkinen intohimon kohde. Unelmoin, jotta voin saavuttaa asioita. Haaveilen ja visioin, jotta ne joskus löytyisivät nenäni edestä. Huomaan sanovani asioita ääneen ja löytäväni itseni juuri sieltä minne kuulunkin.

Joskus haaveet pelottavat, mutta ne pelot on kohdattava, jotta jotain uutta ja jännittävää voi saavuttaa. En ole nyt rohkeimmillani, mutta kuljen avoimin mielin kohti uusia haasteita.

Lue myös mistä löysin kuvissa esiintyvän kirjaintaulun.

 

Riikka / Kotoin - -
Posted in Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *