The Birth Poster

ristiäislahja

ristiäislahja

ristiäislahja

Meidän ristiäislahjaksi tilaamamme The Birth Poster ei aivan ehtinyt ristiäisiin, koska en tajunnut tilata kehystä samaan aikaan kuin itse lahjaa – en tiedä mikä ihmeen aivopieru minulle tässä kohtaa kävi – nyt lahja kuitenkin komeilee tytön huoneessa. Toivon, että vielä joskus löytyy sellainen budjettirako, josta raaskin tuon hankkia myös hänelle.

Tilasin siis meille tuon ihanan The Birth Poster:n, jonka tyylin saa valita muutamasta eri vaihtoehdosta. Lisäksi tauluun kirjataan syntymäaika, mitat sekä nimi; laitoin meillä koko nimen, mutta pelkkä etunimikin voisi olla oikein hyvä vaihtoehto.

Kehyksiä etsin pitkään, enkä löytänyt kaupoista sopivan sävyisiä puukehyksiä, joten klikkailin itseni Desenio:n sivuille ja sieltä löytyikin juuri oikean kokoiset ja sävyiset kehykset. Tällä kertaa olin kaukaa viisas ja tilasin myös esikoisen julistetta varten samanlaisen kehyksen. Minun tuurillani samaa kehystä ei enää olisi saanut, kun olisin tilannut esikoiselle The Birth Poster:n.

Nyt siis tuo ihana ristiäislahja komeilee paraati paikalla lastenhuoneessa, mutta se päätyy varmasti seinälle, kunhan saa siskonsa julisteen seuraksi. Julisteet sopisivat minusta vaikka olohuoneeseenkin, mutta lastenhuone on ainoa paikka, jossa on sopivasti tilaa noin suurille julisteille.

Oletteko tilanneet vastaavanlaisia julisteita lapsillenne?

Lue myös aiemmat ristiäisiin liittyvät postaukset:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *